HCL.HR

Igramo Marvel’s Spider-Man (prijenos počinje u 15:00)

Zoran Žalac 06.09.2018.   •   7 komentara   •   HCL objave


Pridružite nam se u istraživanju New Yorka bez spoilanja glavne priče nadolazeće PS4 ekskluzive Marvel’s Spider-Man.

Watch live video from wyzardhcl on www.twitch.tv

Marvel’s Spider-Man u prodaju kreće sutra, no prije nego se to dogodi, na HCL-u ćemo vam demonstrirati igru kroz naših nekoliko komentara. Igor će vam prokomentirati Spider-Mana u svom klasičnom stilu – igranjem od samog početka, kroz nekoliko epizoda. No, svjesni smo kako si neki od vas ne žele spoilati priču gledanjem ako i sami planirate zaigrati igru kada izađe. S tim na umu, danas u 15:00 održat ćemo i prijenos uživo u kojemu će Zoran demonstrirati sve osim glavnih misija i same priče.

Dakle, u ovom prijenosu doznat ćete kako izgledaju sporedni sadržaji Spider-Mana i što sve možete raditi nakon što završite glavnu priču. Također ćete vidjeti kakve sve mogućnosti Spidey posjeduje jednom kada ga nadogradite na maksimalni nivo. Slušat ćemo i neke vaše upite i prijedloge, pa ako želite vidjeti kako izgleda pogled s najveće zgrade u New Yorku, slobodno nam to recite u komentarima kad stream krene. Streamat ćemo na Twitchu, samo ovom prilikom, ali svoja pitanja i prijedloge za igranje ostavite i u komentarima ove objave. Stream će trajati otprilike sat vremena.

Prijenos će biti objavljen u ovom članku pa se vidimo u tri sata!

Označeno sa:

Komentari (7)

  • Ki-ya Karate Monster

    06.09.2018 - 14:18

    Oh boyle

  • trulex

    06.09.2018 - 16:11

    Dobar lajv bio, dobro je Zoki odradio.

  • Umbasa

    06.09.2018 - 17:01

    Bas mi je zao sto sam propustio 🙁 Ne moze se naknadno pogledati?

  • funky0308

    07.09.2018 - 10:58

    Propustio sam ovo iako sam vidio najavu, ne zelim si ni malo spojlati spajdija. Ne mogu ga odmah kupiti, pricekati cu kraj godine, prvi je na redu RDR2, mozda i TR ako gu uspijem upecati na PCu za neku manju lovu ali za spajdija samo pogledam zakljucak recenzije kada izadje na HCLu i dovoljno. Ne zelim znati apsolutno nista o igri osim da li je OK i da li se isplati kupiti ili ne. Sve ostalo hocu otkriti sam 🙂

    • NiKra95

      @funky0308, 07.09.2018 - 11:32

      Takođe, i ja. Neću ga odmah kupiti i vuće me da saznam još neke stvari iz igre, ali se bojim da ću previše otkriti, a već sam s recenzijom možda otkrio više već što treba.

      Od Horizon Zero Dawn sam gledao par gameplay videa, jer još uvijek nisam imao PS4 kad je izašla igra (a sad sam već na drugoj PS4 konzoli, jer je prva stradala udara od groma :S) i onda mi je prva trećina igre bila jako poznata i ne toliko interesantna.

    • funky0308

      @NiKra95, 07.09.2018 - 14:50

      E pa da…recenzija je vani

  • psycho01

    07.09.2018 - 11:45

    Meni to spojilanje igre preko ovakvih videa bilo ovdje ili na YT nimalo ne smate za kasnije uživanje u igri kad je nabavim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?