HCL.HR

“Spotakni se i padni” je novi moto Doom Slayera koji stiže u Fall Guys

Hrvoje Smoljić 03.12.2020.   •   3 komentara


Popularni Fall Guys: Ultimate Knockout će uskoro pretvoriti najnabrijanijeg, fokusiranog ubojicu demona u slatkog patuljka koji se spotiče o vlastite noge.

Fall Guys možda izgleda kao šarena, šaljiva i bezazlena igra, ali tome uskoro dolazi kraj. Naime, postavi likova uskoro će se pridružiti hodajuća masa testosterona, jedan i jedini nabrijani – Doom Slayer.

No šalu na stranu, ovo će vjerojatno biti najbezazleniji Doom Slayer kojeg smo imali prilike vidjeti. Definitivno skidamo kapu ID-u koji je spreman izgled svog karakteristično nabrijanog lika ustupiti igri gdje će isti izgledati kao šlampavi patuljak. Ova neobično humoristična kombinacija potvrđena tek siluetom lika, ali i niže vidljivom izmjenom između Fall Guys i DOOM Twittera.

No Doom Slayer skin nije jedino novost koja stiže u Fall Guys. Nova sezona zimske tematike donosi zvona, pingvine, hrpu nove kozmetike i prepreka koje jedva čekamo šeprtljavo savladati.

Komentari (3)

  • The_Rubix

    03.12.2020 - 12:15

    Bio sam uzeo igru u njezinom”valu popularnosti” koji mislim da se sad već smirio. Nakon 10-15 sati provedenih u prvoj sezoni sam je se nasitio te me više ni novi leveli bas ne privlace. Vjerujem da je igra ostvarila svoj vrhunac na launchu te da vise neće biti ni blizu popularna ko što je prije bila

    • Agent

      @The_Rubix, 03.12.2020 - 12:21

      A još uvijek ima malo mapa,a neke mape iz prve sezone više skoro uopće se ne dobivaju,mislim da su malo loše napravili dobivanje random mapa,jer većinom se iste dobivaju.Ali nije igra koja bi se igrala stalno,već svaki drugi dan koji gejm.

    • VEK1NG

      @Agent, 03.12.2020 - 18:27

      To sa mapama je od starta bio problem.Od desetak mapa stalno su se vrtele iste 3-4 mape.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?