HCL.HR

Spyro će odmjeriti snage s Crashem u CTR Nitro-Fueled

Zoran Žalac 28.08.2019.   •   0 komentara


Spyro i Crash Bandicoot ponovno će se naći u istoj igri. Sljedeće izdanje Grand Prixa u CTR Nitro-Fueledu bit će u znaku ljubičastog zmaja.

Crash Bandicoot i ljubičasti zmaj Spyro od samih su početaka bili vezani – Crash igre dolazile su s demo verzijama Spyro igara i obrnuto. Spyro se u Crash Nitro Kartu pojavio kao igrivi lik, a sada će gostovanje ponoviti i u Crash Team Racing Nitro-Fueled.

U petak, 30. 8., počinje nova sezona Grand Prixa u spomenutoj igri, a s njom stižu tri dodatna lika za otključavanje – Spyro, Hunter i Gnasty Gnorc. Svaki ima svoje vozilo, a sami likovi moći će se koristiti u nekoliko različitih varijanti, npr. Spyro će imati i crno izdanje, tj. Dark Spyro.

Uz dodatne likove stiže i nova staza, jednostavno zvana Spyro Circuit. Kao što je i za očekivati, staza će biti ispunjena motivima iz originalne Spyro igre. Na ovoj stazi kutije iz Crasha postale su kovčezi iz Spyre, jabuke su zamijenjene dijamantima, a prateća glazba također će igrače podsjetiti na svijet iz Spyro naslova. Sama staza imat će manje prečaca nego druge staze u ponudi, no imat će svoje specifičnosti poput portala.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?