HCL.HR

Sredinom mjeseca idemo ispod površine u indie igri Below

Zoran Žalac 06.12.2018.   •   1 komentara


Nakon višestrukih odgađanja, nova igra tvorca Superbrothers: Sword & Sorceryja spremna je za izlazak ovaj mjesec na PC-u Xboxu.

Sjećate li se igre zvane Below, najavljene prije punih pet godina? Taj naslov u režiji tvorca proslavljenog Superbrothers: Sword & Sorceryja trebao je spojiti Zeldu sa Dark Soulsom i pomiješati sve to uz žličicu vegete i malo Diabla. Pokazalo se to kao pretjerano ambicioznim planom pa je igra 2016. odgođena do daljnjega.

Srećom, ovoga mjeseca ukazat će joj se svjetlo na kraju tunela. Below ćemo moći zaigrati od 14. 12. na PC (Steam) i Xbox One platformama. U njegovim dubinama bavit ćemo se istraživanjem, ali i preživljavanjem, s obzirom na to da u nasumično generiranim labiritnima vrebaju svakakva čudovišta.

Igra nipošto neće biti za one koji se boje neuspjeha jer će smrt u Belowu biti trajna te će se igrač nakon nje svaki put vraćati na sam početak. Osim toga, u labirintima neće biti nikakvih smjernica ni vodiča nego će igrači biti prepušteni vlastitom instinktu dok izbjegavaju mnogobrojne zamke.

Komentari (1)

  • vojnovic4

    06.12.2018 - 16:36

    Ajme sjecam se kad su ovu igru otkrili ja mislin da je tobilo na predstavljanju xboxa one ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?