HCL.HR

Mladi Han Solo ulijeće u Star Wars Battlefront 2

Petra Rukav 07.06.2018.   •   1 komentara


Electronic Arts nastavlja slaviti ličnost poznatog krijumčara iz daleke galaksije u Star Wars Battlefrontu 2 uz brdo novih sadržaja, uključujući i mladu verziju Hana Soloa.

Budući da je EA DICE počeo slaviti Solo: A Star Wars Story film već sredinom prošloga mjeseca kada nam je predstavio takozvanu Han Solo sezonu u Battlefrontu 2 – koja nas je odvela u Jabbinu palaču, kupnju prikladnije odjeće za planet Tatooine te nam dozvolila da na drugačije načine istražimo igru – bilo je tek pitanje vremena kada će stići novi sadržaji u čast poznatom krijumčaru i pilotu.

Kako saznajemo, bit će to sljedećeg tjedna, točnije u utorak 12. 06., a jedan od najupečatljivijih noviteta jest dolazak mladog Hana Soloa – dakle, verzija u kojoj isti nije Harrison Ford. Isto tako, Lando i Chewbacca će prigrliti svoje filmske Solo inkarnacije.

Nadalje, posjetit ćemo planet Kessel koji podržava nekoliko različitih modova uključujući Blast, Hero Showdown, Heroes vs. Villains te novi asimetrični Extraction gdje se ekipe natječu tko će ukrasti više loota iliti sakriti više plijena u svojoj bazi. Također, vrijedi spomenuti kako ćemo letjeti i u Landovoj verziji Millenium Falcona.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Oblakoder

    07.06.2018 - 12:11

    Koliko treba novaca da on uleti u igru? 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?