HCL.HR

Star Wars igra pokojnog Visceral Gamesa sada izgleda neprepoznatljivo drugačije

Zoran Žalac 28.06.2018.   •   9 komentara


Bivša scenaristica Uncharted serijala otkrila je kako od ove godine više ne radi za Electronic Arts te da je njezin Star Wars projekt potpuno odbačen.

Tvorci Dead Space serijala prošle su godine bili prisiljeni razići se u nepoznato, a njihova akcijska avantura u Star Wars svijetu, fokusirana na linearnu priču, predana je novoj ekipi koja je dobila zadatak napraviti od nje nešto sasvim drugo.

Usred tog kaosa nije bilo sasvim jasno što će se dogoditi s Amy Hennig, visoko profilnom scenaristicom koja je radila na toj igri. Iz Electronic Artsa su poručili kako pregovaraju s njom oko ostanka, no sada saznajemo da od tih pregovora ništa nije urodilo plodom.

Kako prenosi portal Eurogamer u razgovoru s Hennig, nekadašnja scenaristica Uncharteda više ne radi za Electronic Arts. Od početka ove godine prešla je u nezavisnu produkciju i pokrenula mali studio koji još uvijek razmatra na čemu će raditi.

Hennig se samo kratko osvrnula na svoju propalu igru koju smo do sada vidjeli u isječku od svega nekoliko sekundi. Kako kaže, ta je igra stavljena na policu i više nije u planu. Ono što na kraju nikne na njezinim temeljima neće biti ni približno slično izvornoj ideji.

“Studio u Vancouveru radi na nečemu posve drugačijem. Znate, čim idete na otvoreni svijet to je drugačija igra od one koju smo mi pravili. Svi su voljeli ono što smo radili i voljela bih da to jednoga dana uskrsne, ali je komplicirano.” – zaključila je Hennig.

Komentari (9)

  • TheGreatIdiot

    28.06.2018 - 20:30

    Sony, budi ti sljedeći sa SW licencama. Kakve bi to igre bile, ljudi moji… Na žalost, nitko od jakih multiplatformskih firmi ne zaslužuje da radi igre toga imena, ne u današnje vrijeme.

    • SonOfZeus

      @TheGreatIdiot, 28.06.2018 - 23:15

      Star wars u reziji ND ili santa monice… mmmm 🙂

    • sedf

      @SonOfZeus, 29.06.2018 - 09:24

      To bi legendaro,ali dok EA neistekne licenca,nista od toga,a treba da radi Naughty Dog.I polje je da radi ne neskluzovni studio kao CDPROJECTRED.

    • SanKa

      @SonOfZeus, 29.06.2018 - 10:15

      issss, zamisli…ili project red….

    • funky0308

      @TheGreatIdiot, 29.06.2018 - 12:16

      Upravo to, treba SW dati nekome od ekipe koja zna sto radi. Sto prije EA ostane bez licence, prije cemo dobiti dobre igre. Ja bi bas volio vidjeti SW na foru Uncharteda, Tomb Raidera i sl igara. Jednu dobru linearnu pricu. Ne treba mi ni otvoreni svijet ni sto RPG mehanika, samo dobra atmosfera, 3rd person pogled i kvalitetna prica.

  • SanKa

    29.06.2018 - 10:15

    hvala EA. crkli svi dabogda

  • kalme

    29.06.2018 - 10:18

    Iako je EA po mom misljenju sjajna kompanija nema vremena i dezorganizovana je tako da ako daju igru SEGA da radi to bi bilo dobro

    • SanKa

      @kalme, 29.06.2018 - 11:18

      sjajna kompanija ?elaboriraj molim te

    • funky0308

      @kalme, 29.06.2018 - 12:18

      Uff…krece rat 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?