HCL.HR

Stari DLC-ovi za Mass Effect i Dragon Age igre postali su besplatni

Zoran Žalac 14.07.2022.   •   0 komentara


Electronic Arts je najavio kako ukida stari sustav BioWare bodova za stare igre, zbog čega će PC verzije Dragon Age i Mass Effect igara dobiti besplatne DLC-ove.

Stare BioWareove igre na PC-ju su imale nekoliko virtualnih valuta, između ostalih BioWare bodove kojima se kupovalo dodatne sadržaje (DLC-ove) za Dragon Age i Mass Effect igre. Iz Electronic Artsa su sada obavijestili korisnike da će od 11. 10. ukinuti BioWareove bodove te da se njima više neće moći kupovati DLC-ovi za sljedeće četiri igre:

  • Dragon Age: Origins
  • Dragon Age II
  • Mass Effect 2
  • Mass Effect 3

Ipak, iz Electronic Artsa ne planiraju ukinuti podršku za DLC-ove, kao neki. Umjesto toga većinu DLC-ova za gornje igre od sada dijele besplatno. Iznimka su jedino multiplayer DLC-ovi za Mass Effect 3. Napominju također kako će korisnici svim DLC-ovima moći pristupiti i nakon što se ugase BioWareovi bodovi.

E sad, upitno je koliko ćete od ovoga profitirati. Naime, ako imate Dragon Age: Orgins – Ultimate Edition i Mass Effect: Legendary Edition, onda već imate sve DLC-ove koji će sada postati besplatni. Odnosno, poklon od Electronic Artsa dobit će samo oni koji imaju standardna izdanja navedenih igara za PC.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?