HCL.HR

Stari NieR Replicant dobit će remaster za PC i aktualne konzole

Zoran Žalac 29.03.2020.   •   10 komentara


Jedna od prvih igara NieR serijala bit će oživljena u novom ruhu na PC platformi te aktualnim konzolama.

Malo je komplicirana priča serijala NieR. Isti je proizašao kao spin-off iz serijala Drakengard i zapravo je bio podijeljen na dvije verzije – NieR RepliCant i NieR Gestalt. Radilo se tu o skoro pa identičnim igrama, ali je u Replicant verziji naslovni junak mlađi nego u Gestaltu. A upravo će ta verzija igre, prethodno ekskluzivna za PlayStation 3, poslužiti kao temelj remasteru za PC, PlayStation 4 te Xbox One.

Neće se tu raditi o običnom remasteru već će se za igru snimati novi glasovi i dodatna glazba, a pojavit će se i novi likovi, uz više različitih završetaka priče. Glavna radnja ipak ostaje ista: u apokaliptičnom svijetu mladi NieR traži lijek za svoju smrtno oboljelu sestru.

Povodom desete obljetnice serijala remaster Replicanta neće biti jedini novi NieR. U razvoju je i mobilna igra zvana NieR Reincarnation za iOS i Android platforme. Radi se o RPG naslovu kojega razvija studio zvan Applibot u suradnji s CyDesignationom.

Komentari (10)

  • GREATPCGAMER

    29.03.2020 - 18:56

    Odlično. Trenutno igram Automatu. Po traileru mi se čini da će staviti i neka nova mjesta ili ona koja su u igri će dobiti neki remaster. Uz nove likove i završetke, nadam se da će i cijela priča o Gestalt projektu i tome što se kasnije sve događalo, biti jasnija.

  • Lazy

    29.03.2020 - 20:17

    Opaaa la, pa to mi je vijest godine jerbo sam tek prije mjesec dana završio Nier automatu, 5 krajeva presao, nez sto bih drugo rekao za tu igru, osim, remek djelo nulte kategorije, igra koja mi je nakon 30 i koju godinu gamerskog staza dala volju i želju za dalje gameanje, kao nez koja igra u skorije vrijeme…mogao bih čak reći top 5 ikad, stoga ne mogu napisati koliko sam nahajpan za novu igru iz Nier svijeta, za koji do nedavno nisam znao ni da postoji(facepalm)

  • ileeba7

    29.03.2020 - 23:30

    Taman prije tjedan dana završio Nier Automatu, mislim da bi ta igra trebala biti obavezna svakome tko se smatra gamerom. Tako da sam poprilično hype-an za ovo

  • Lord_Sec

    30.03.2020 - 01:45

    U 2.mjesecu sam bio na koncertu nier orchestra u Londonu,jedva cekam cut novu muziku. Nier Automata mi je najdraza igra ikad,a nikad nisam imao prilike odigrat replicant, jedva cekam da izade

    • Lazy

      @Lord_Sec, 30.03.2020 - 12:26

      You lucky bastard 😀

  • Donat Miletic

    30.03.2020 - 11:40

    Ne bih rekao, mislim da će gameplay i combat također poboljšat, nisam igrao originalni NieR ali mislim da su to bile najveće mane igre, meni je osobno NieR Automata jedna od najdražih igra, vrlo vjerojatno i jest najdraža.

    • Donat Miletic

      @Donat Miletic, 30.03.2020 - 21:44

      To jos neznamo, vidjeti cemo

  • NorthCorps

    30.03.2020 - 14:47

    Nier Automata je jedina igra nakon koje nisan zna sta igrat a da je priblizno dobro, Igra je remek djelo.

    • crolink07

      @NorthCorps, 30.03.2020 - 15:11

      Isti slučaj.Nakon završetka igre mjesec dana samo sam gledao filmove i serije,ni jedna igra mi se nije činila dovoljno dobra.?

    • Lazy

      @NorthCorps, 30.03.2020 - 16:21

      Ma daaj, upravo to, sve drugo mi je bilo meh, nikako na ti s drugim igrama,pocnem nest, a ono sve ima filing ispraznosti i meh-a…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?