HCL.HR

Stigao je Ancient Dangers: A Bat’s Tale, nova kampanja kreatora Dreamsa

Stjepan Fikter 01.12.2021.   •   0 komentara


Nova Dreams nadogradnja osim što donosi potpuno novu avanturu koja se može igrati i kooperativno, tu su još i poboljšanja na kreativnom aspektu igre.

Otkako je Dreams izašao prošle godine, igrači su do sada napravili hrpu različitih snova, no od danas stigao je i jedan novi za kojeg su zaslužni tvorci igre. Riječ je o snu Ancient Dangers: A Bat’s Tale koji nas odvodi dungeon crawler avanturu koja se može igrati samostalno ili kooperativno na kauču, podu ili kako god sjedite dok se igrate na PlayStationu.

Ovaj san ima radnju, akciju, zagonetke kao i ljestvicu najspretnijih igrača kada je u pitanju povezivanje udaraca kako bi se aktivirao Berserk chain. U slučaju ako duže vremena niste otišli sanjariti u Dreams, možete pogledati priloženi trailer koji će vas možda potaknuti da opet pokrenete igru.

Osim ove avanture, nadogradnja donosi promjene u DreamShaping, odnosno u kreativni aspekt igre. S obzirom na to kako je Dreams moćan alat za kreiranje vlastitih uradaka, tvorci igre odlučili su pojednostaviti kreiranje kako bi izgledalo manje zastrašujuće. To znači promijene u korisničkom sučelju, predloške za lakšu izradu različitih igara te druge materijale koji trebaju pomoći i olakšati izradu onoga što se naumi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?