HCL.HR

Strateška igra Ancestors Legacy dobila besplatno “seljačko” izdanje

Zoran Žalac 10.03.2021.   •   2 komentara


Strateška igra Ancestors Legacy iz 2018. godine dobila je svoje besplatno izdanje na Steamu koje uključuje multiplayer komponentu te nekoliko solo misija.

Ekipa Destruction Creationsa načula je kako su Vikinzi ponovno popularni, a s obzirom da oni u svojoj igri Ancestors Legacy iz 2018. imaju Vikinge, odlučili su ju darovati “siromašnim seljacima” kroz takozvani Free Peasant Edition. Doduše, ne daruju cijelu igru nego tek dio iste, ali Vikinzi su u tom komadu koji možete dobiti besplatno.

Ancestors Legacy: Free Peasant Edition sadrži tako multiplayer komponentu ove strateške igre, uz ukupno 17 mapa na kojima se možete obračunavati s drugim igračima. U multiplayeru možete igrati kao pripadnik jedne od četiriju frakcija: Vikinzi, Ango-Saksoni, Germani ili naši Slaveni.

Osim multiplayera, Free Peasant Edition nudi i malo single-player akcije. Dostupne su tako četiri misije iz kampanje s Vikinzima. Ostale kampanje, uključujući i onu slavensku, ostaju “zaključane” u punoj verziji igre koja košta 30 eura.

Komentari (2)

  • hyperion

    10.03.2021 - 18:27

    Razočarao me ovaj naslov, ne mogu reći šta je točno glavni problem, možda nekonzistentan i nelogičan AI u kampanjama… A nisu ni nešto zanimljive.

    • Zilet

      @hyperion, 10.03.2021 - 23:43

      Apsolutno se slažem…
      Traileri su super i ajd kombat kad zumiraš je vizualno bolji neg neki klasičan rts, al igrica je nekako meh … jednostavno mi nekako nema tu nikakvog gameplaya.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?