HCL.HR

Street Fighter 5 sada možete igrati besplatno, ali ćete gledati i reklame u igri

Ivan Brekalo 12.12.2018.   •   2 komentara


Jučerašnje ažuriranje za Street Fighter V u igru je donijelo sponzorirani sadržaj, odnosno reklame, i to ne za one koji igru isprobavaju besplatno, već za sve igrače.

Capcomov Street Fighter V uoči nadolazeće 4. sezone, donosi novost kojom mnogi igrači nisu pretjerano oduševljeni. Zadnji dio Capcomovog legendarnog borilačkog serijala tako sada nakon 19 gigabajta teškog ažuriranja igračima daje mogućnost prikazivanja reklama unutar igre. Ako igrač isključi prikaz navedenog sadržaja, u određenim modovima više neće moći osvajati fight money – valutu unutar igre kojom se mogu otključavati dodatni likovi, nivoi i određeni kostimi.

Reklame su sada prisutne na posebnim kostimima boraca, u određenim nivoima, te neposredno prije mečeva tijekom učitavanja igre. Za sada se uglavnom radi o sadržaju koji se tiče Capcomovih proizvoda, pa tako iskaču popusti na Street Fighter V season pass i kostime, te obavijesti o nadolazećoj završnici velikog Street Fighter V turnira – Capcom Pro Cup, koji će se održati krajem ovog tjedna u Las Vegasu, no bit će zanimljivo pratiti koliko daleko Capcom namjerava otići s ovim konceptom i da li će s vremenom početi ubacivati sponzorirani sadržaj ostalih kompanija.

Ako ništa, dobra je vijest što Street Fighter 5 sada možete isprobati potpuno besplatno u trial verziji koja će biti dostupna do 18. ovog mjeseca. U besplatnoj verziji moći će se koristiti 16 originalnih boraca u Arcade, Versus i Challenges modovima. Besplatno isprobavanje dostupno je na PC-u i PlayStationu 4.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?