HCL.HR

Super Mario službeno u Minecraftu

Igor Belan 09.05.2016.   •   6 komentara


Nintendo, Mojang i Microsoft udružili su snage kako bi svijet i likove Super Maria i službeno ubacili u svjetski virtualni fenomen zvan Minecraft.

super-mario-minecraft

Super Mario kao jedan od najpoznatijih likova u svijetu videoigara već se pojavio u Minecraftu kroz razne projekte samih igrača, no kasnije ovog mjeseca Nintendo će u suradnji s Microsoftom i Mojangom ubaciti u Minecraft dašak Super Mario svijeta i službeno. Dakle, Nintendo i konzolaški mu konkurent Microsoft rade zajedno na projektu – u kakvom poremećenom svijetu živimo. Strašno nešto.

Šalu na stranu, riječ je o potpuno besplatnom tematskom ažuriranju za Minecraft Wii U Edition koje će izaći 18.05. pod nazivom Super Mario Mash Up Pack, a koje u igru osim kockastog Super Maria, Luigija i ostalih poznatijih likova iz njihova univerzuma, donosi i neprijatelje poput Hammer Bros.-a i Dry Bonesa što će u igri stvarati probleme na sličan način kao Creeperi i zombiji. Igrači Minecrafta na Wii U mogu očekivati ukupno 40 novih skinova uključujući i one nalik na Princess Peach, Bowsera, Waria i ostalu ekipu. Ažuriranje također donosi novi Super Mario svijet u Minecraft te novi set tekstura inspiriran Super Mario naslovima poput Super Mario World, Super Mario 64 i Super Mario Sunshine.

Dio paketa je i neodoljiva Super Mario glazba (15 jedinstvenih glazbenih uradaka), a u Super Mario stilu bit će prerađene čak i teksture itema pa ćete moći raditi svoje lokacije u Mario stilu. Kako će to sve izgledati provjerite putem trailera ispod – ukratko, izgleda kao da je ponovno 1996. godina.

Komentari (6)

 • Dom3gaming

  09.05.2016 - 19:21

  Izgleda OK, steton neman Wii U.

 • DocFails

  09.05.2016 - 19:49

  pa dobro i nisu lose uradili

 • DjoleCrazy

  09.05.2016 - 20:17

  Meni je ovo kao modovan Minecraft sa Super Mario Teksturom…

 • Darac Parac

  09.05.2016 - 22:12

  Minecraft i super Mario.Dobra ideja ali mi se nesviđa

 • IvanDado

  09.05.2016 - 23:47

  Lol microsoft i nitendo. Steta sto je MC pao pod Microsoft, od kad je s njima nije dozivio nikakav vrijedan update. I steta za ovo sto je samo za Wii U, kad tamo ima valjda svega par igraca, ne znam kako im se ovo uopce isplati.

 • Sackboy

  11.05.2016 - 16:29

  Da ste napisali u naslovu da je za wii U ne bi se niti trudio čitati… baš se pitam da li ovo interesira više od 10 ljudi sa prostora cijele bivše juge.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!