HCL.HR

Nintendo muku muči s curenjem informacija o Smash Bros. Ultimateu

Hrvoje Smoljić 27.11.2018.   •   2 komentara


Rudarenje podataka, piratske kopije i masivno curenje informacija o nadolazećem Super Smash Bros. Ultimateu moglo bi skupo koštati Nintendo koji je pod opsadom obsesivnih fanova serijala.

Nintendo proživljava svojevrsnu noćnu moru zbog curenja informacija o Super Smash Bros. Ultimateu. Iako je do izlaska igre preostalo još dva tjedna, obsesivni fanovi Nintenda već su izbacili brojne informacije.

Prve naznake curenja pojavile su se na 4chan forumima gdje je otkriven izgled pakiranja fizičke verzije igre. Tamo je također čitateljima obznanjeno kako se ista već prodaje u nekim meksičkim trgovinama što je posljedično dovelo i do pojavljivanja piratskih inačica igre. Oni koji su se okoristili nepopravljivom metodom hakiranja Switch konzole tako su ranije zaigrali igru, a nedugo zatim i počeli objavljivati kratke video isječke na YouTubeu i Twitchu.

Dok je Nintendo na toj strani gasio požar, drugi entuzijasti su počeli rudariti po igrinim podacima kako bi razotkrili skriveni sadržaj. Tom su metodom otkrivena imena svih levela, soundtrack igre, ali i sav sadržaj koji igranjem možete otključati. Kasnije su ulje na vatru počeli dolijevati i internet trolovi koji su plasirali brojne lažne informacije pa ako krenete u potragu – ne vjerujte svemu što pročitate. Sve navedeno relativno je lako pronaći, a ukoliko igru ipak želite zaigrati bez da si pokvarite početni doživljaj – iduća dva tjedna internet smatrajte minskim poljem potencijalnih spoilera.

Komentari (2)

  • Zeus_CM

    27.11.2018 - 10:54

    Ko puši te fore? Sve je to marketing.

  • Zeus_CM

    27.11.2018 - 10:55

    Mislim, pitajte Severinu što misli o tome…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?