HCL.HR

Šuška se da bi Fortnite mogao postati pucačina iz prvog lica

Zoran Žalac 05.09.2022.   •   6 komentara


Ako je vjerovati friškim glasinama, popularna battle royale igra mogla bi uskoro dodati mod s novom perspektivom iz prvog lica.

Fortnite je od svog pojavljivanja bio zamišljen kao igra s kamerom iz trećeg lica. I jasno je zašto je  tako – lakše je igrača nagovoriti na kupnju skinova kad stalno vidi svog lika. No već neko vrijeme kruže glasine da bismo u novoj sezoni mogli dobiti opciju igranja s pogledom iz prvog lica. I sad su se te glasine ponovno aktivirale kako se približavamo 18. 9., datumu kad bi nova sezona trebala krenuti u Fortniteu.

Ranije ove godine Epic Games je pokazao kako se ne ustručavaju protresti formulu gameplaya te su uveli Zero Build mod u kojemu su gameplay sveli na pucavanje bez izgradnje. Doduše, to je izvedeno u obliku zasebnog moda, a isto se može očekivati i od potencijalnog FPS moda.

Konkurentne igre mahom već jesu u prvom licu, a neke poput PUBG-a daju igraču mogućnost biranja iz koje će perspektive igrati.

Osim FPS moda, četvrta sezona aktualnog Fortnitea mogla bi donijeti koncert Lady Gage, motocikle, poboljšane avione i niz drugih stvari.

Komentari (6)

  • alan40rt

    05.09.2022 - 14:48

    E to bi bilo fora moram priznat, igrat u prvom licu. (Čital sam samo naslov)

  • Duanador

    05.09.2022 - 18:12

    Ja mislim da ce ovaj Fortnite postat neka religija ili sekta ili nesto u tom stilu.

  • Zlo

    05.09.2022 - 19:44

    Sve je to ok ali su fortnite kao igru upropastili imali su savršeni koncept sa gradnjom unikatnom grafikom i fizikom sad su to sve izmenili pojačali system requirements svi igraju na najlosijim podešavanjima, nema starih igrača sve je postalo monotono i dosadno.

    • gamer12345

      @Zlo, 05.09.2022 - 21:09

      A gledaj kazes da su “upropastili” igru ali da su igru ostavili onakvu kakva je bila na pocetku igra bi umrla jako brzo, igru drzi u zivotu to sto se uvijek nesto novo desava, sad imamo sprint, mantle, novi shield, zamisli da je igra ostala na istom, ista oruzja, ista sezona, ista mapa i slicno, znam da nostalgija za starim fortnitom vas izjede al igra da je ostala “nostalgicna” bi umrla jako brzo, samo kad se sjetim jedan trenutak kad je igra bila sezonu bez updata pa su svi molili za nesto novo.

    • Zlo

      @gamer12345, 06.09.2022 - 14:38

      Sve je to ok ali nisu morali da pojačavaju system requirements i da mjenjaju grafiku tj sam vizualni stil..

  • Sokre38

    06.09.2022 - 09:34

    To uvatiš COD MW3 na veteran difikultiju i da vidiš AI neprijatelja,i opleti i budi opleten. 30 sati gamepleja pravog veterana, i šta će nam mape, modovi, updejti i ostale ucjene.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?