HCL.HR

Svježe najavljena svemirska strategija Star Exodus pomalo podsjeća na Battlestar Galacticu

Stjepan Fikter 03.02.2021.   •   1 komentara


Lutanje svemirskim prostranstvima dio je gameplay iskustva koje stiže uz Star Exodus, a naše odluke utjecat će i na sudbinu flote kao i na različite završetke u ovoj singleplayer strategiji.

Suradnja DreamStorm Studiosa i Games Operatorsa predstavlja nam singleplayer strategiju Star Exodus koja pomalo podsjeća na Battlestar Galacticu. Naime, ovdje ćemo zapovijedati flotom koja traži svoje mjesto u svemiru, a u toj avanturi susretat ćemo se s različitim izazovima.

Kako je riječ o strategiji, skupljanje resursa bit će prisutno, s time kako će se morati kontrolirati i njihova potrošnja jer neće biti napeto ostati u svemiru bez hrane i goriva. Također, morat će se voditi i računa o ljudima te njihovom moralu jer loše odluke neće biti popularne.

Upravo te odluke su glavni temelj Star Exodusa jer će se prema njima razvijati priča. Developeri najavljuju nekoliko različitih završetaka te kažu kako nikada dvije igre neće biti iste jer će svaki zvjezdani klaster biti različit. Borba će također biti prisutna te će postojati i mogućnost izbjegavanja iste. No, ako se odluči zapucati, igra će koristiti elemente iz okruženja kako bi se moglo smišljati različite taktike.

Star Exodus još uvijek nema datum izlaska, ali bi njega mogli saznati uskoro. Iako je vrlo vjerojatnije kako ćemo prvo saznati okvirni datum, a i ne bi nas čudilo ako dođe i do kakve odgode.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?