HCL.HR

Team Fortress 2 Hrvatski community site i forum

Igor Belan 15.11.2008.   •   0 komentara   •   HCL objave


Pokrećemo hrvatski Team Fortress 2 community!

Pokrećemo inicijativu za formiranje hrvatskih community siteova i foruma za sve iole bitnije i popularnije igre koje se svakodnevno igraju, o kojima se raspravlja i oko kojih se svaki dan okuplja ekipa. Plan je da se nađu sposobni i voljni ljudi koji bi htjeli pokrenuti community web-site i/ili forum za neku igru koju svakodnevno igraju, a mi bi onda sponzorirali hosting i domenu za te community siteove te pomogli koliko možemo u kreaciji i reklamiranju svakog od tih siteove i foruma. Ako ste naš redoviti forumaš onda ste o ovome već sigurno nešto i pročitali u ovome topicu, ako niste svakako kliknite na link i pročitajte što sve zapravo nudimo i želimo pokrenuti.

Kao prvi korak ka stvaranju ovih community siteova i foruma pokrenuli smo uz pomoć jednog ESL admina latza te našega suradnika Seengeera, inače pasioniranog igrača Team Fortressa 2, community za ovu igru. Trenutno je sajt tek u pripremi na ovoj adresi – teamfortress.hcl.hr, a tražimo i webmastera koji bi pomogao realizirati ovaj site do kraja. Team Fortress 2 Community forum pokrenut je u sklopu našeg HCL foruma i mogu mu pristupiti svi registrirani na HCL forum.

Ako igrate Team Fortress 2 dođite na naš TF2 community forum, pomozite nam stvoriti što veći community TF2 igrača, ostavite koji post, pričajte o ovoj igri, razmijenite iskustva i savjete sa drugim igračima i saznajte iz prve ruke sve bitne informacije za što uspješniju online multiplayer koljažu u Team Fortress 2 stilu. Čekamo vas!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?