HCL.HR

Test Drive Unlimited Solar Crown potvrđen je za sve platforme

Zoran Žalac 21.04.2021.   •   2 komentara


Izdavačka kuća Nacon objavila je prvi trailer za svoju nadolazeću igru Test Drive Unlimited Solar Crown, uz poruku da će više informacija otkriti na ljeto.

Nova igra iz serijala Test Drive već je neko vrijeme u razvoju i prošloga je ljeta bilo najavljeno kako će se pojaviti na PC platformi. Sada je pak potvrđeno kako će Test Drive Unlimited Solar Crown doći i na konzole, praktički sve aktualne – PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S te Nintendo Switch.

Datum izlaska igre nije naveden, ali više bismo informacija o igri trebali doznati u sedmom mjesecu ove godine.

Objavljen je i novi trailer, ali ne prikazuje baš puno toga, te u konačnici nije ni pravi prikaz onoga kako će igra izgledati. No, osim utrke Aston Martina i Land Rovera prikazana je aktivnost kockanja pa računajte da će biti i toga. Čini se da ćemo automobile u svom vlasništvu isto tako moći uložiti prilikom kockanja.

Prema dosadašnjim informacijama znamo da će TDU Solar Crown biti igra otvorenog svijeta, pokretat će ju fizikalni engine iz WRC igara, a omogućit će igračima da voze luksuzne automobile marki kao što su Ferrari, Lamborhini i Bugatti. Osim samih automobila, moći će se sređivati i avatari kojima će se kupovati čarape i kokteli.

Komentari (2)

  • matej931

    21.04.2021 - 18:28

    Oho, nakon TD unlimited, ovo bi trebalo biti zanimljivo

  • Uki123

    23.04.2021 - 10:58

    PRVI PUT U IGRI IMACEMO BMW

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?