HCL.HR

The Division 2 po izlasku će imati mogućnost stvaranja klanova

Stjepan Fikter 23.02.2019.   •   3 komentara


Društvena komponenta The Divisiona 2 bit će fokusirana na klanove za čiji je funkcioniranje potrebno minimalno četiri člana, a makismalno ih može biti 50.

Polako nam se bliži izlazak The Divisiona 2, a tim povodom kreatori igre predstavili su i mogućnost kreiranja klanova. Ova opcija bit će dostupna svim igračima s time da je prvo potrebno odraditi nekoliko početnih misija. No, iako klan može osnovati bilo tko, za njegovo funkcioniranje potrebna su barem još tri člana, a maksimalno ih može biti 50.

Svi igrači koji se pridruže klanu, osim igranja u društvu imat će pogodnosti poput svih informacija na jednom mjestu o aktivnostima i napretku, kao i mogućnost ostavljanja poruka radi lakšeg dogovaranja. Također, klanovi će imati dva kanala za razgovor u kojima može biti 25 igrača po kanalu što je sasvim ok opcija, ali isto tako Discord već duže vremena postoji.

Kod kreiranja klana, moći će se dizajnirati i vlastita oznaka po predefiniranim izborima ikona uz mogućnost mijenjanja boja. Pomalo čudna odluka što se neće moći vlastita slika postaviti, no u jednu ruku to je i razumljivo jer svi znamo što bi najčešće viđali za oznake klanova. Uz to, postojat će četiri ranga unutar same organizacije kao i tri načina na koji joj se može pristupiti.

Kako ovaj sustav ne bi bio samo ljepša opcija okupljanja prijatelja i poznanika, klanovi će napredovati skupljanjem CXP bodova tako što će svaki novi level za klan donositi određene pogodnosti, a maksimalni broj levela je 30. Jedna od tih pogodnosti je i otključavanja dodatnih mogućnosti sređivanja oznake klana kako bi se još bolje vizualno istaknulo koliko je naš klan cool.

Ona druga i važnija pogodnost jesu nagrade koje će se osvajati na tjednoj bazi, a bit će dostupne svim članovima kako bi cijela ekipa surađivala prema zajedničkom cilju. Svaki tjedni zadatak bit će fokusiran prema određenom aspektu igre, a kada se nagrade osvoje, moći će ih se pregledati u istočnom krilu Bijele kuće koje će služiti kao okupljalište cijele ekipe.

Komentari (3)

  • bozicni_zeko

    23.02.2019 - 20:55

    Sve iznad 12 članova u klanu mi je previše. Jedino ako bude kao što je SAMP bio ali čisto sumnjam da će to tako biti. Ako slučajno bude onda bi ovo mogla biti odlična igra.

  • funky0308

    25.02.2019 - 18:17

    Treba samo toliko ljudi imati koji igraju na istoj platformi. 🙂

  • maric4343

    19.03.2019 - 17:18

    ima neko za ps 4 taman instaliram igru 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?