HCL.HR

Recenzija

The Division 2

MALI MATEMATIČARI

Zoran Žalac

Čudan je to fetiš kad se čovjek uzbuđuje na brojke. Znate ono kad čujete da je Eurojackpot sto milijuna pa se tijekom brojanja svih tih nula izgubite u maštanju što biste s tolikim iznosom. Još je gore kad čovjeka uzbuđuju postotci ili matematičke operacije zbrajanja i množenja. A upravo se to događa tijekom igranja pucačine zvane The Division 2.

Prodaš trideset komada smeća i kupiš si poštenu pušku koju ćeš koristiti idućih 15 minuta prije nego nasumični neprijatelj isprdne bolju pljucu. Ali to je kratka strojnica, a vi koristite mitraljez i dva sata ste kombinirali opremu tako da vam rukavice, ruksak i gaće daju 10% dodatne štete baš za tu vrstu oružja, a ne neku drugu. U glavi si stvarate kompleksnu jednadžbu, vadite korijen iz treće jer kako drugačije izmjeriti je li bolje da oružje bude brže pri paljbi ili je bolje da puška puca sporije, ali da metak leti dalje. Onda se trgnete i shvatite da ionako ne znate matematiku te na kraju uzmete samo ono što ima oznaku +zeleno. Ali, potom shvatite da vam štitnici za koljena i držač oružja nisu od iste firme i zbog toga gubite -100 množitelja snage za svoje gadgete. Opet na početak računice!

To vam je The Division 2, u suštini. Manifestacija fetiša na što veće brojeve.

Nije sav taj fetišizam uzalud, dakako. Jao, koji je gušt kad složiš dobar loadout pa nižeš eliminacije jednim pogotkom. Cijelo to nabrijavanje na oružje i snagu u The Divisionu 2 ima dobru pozadinu jer je napucavanje izvrsno. Nemate osjećaj da pucate u prazno, tj. da neprijatelje samo punite olovom bez da im se išta događa. U ovoj igri njima pucaju oklopi, možete im izbiti granatu iz ruke tako da se sami njome raznesu, možete ih „zabetonirati“ posebnim oružjem i sl. Fenomenalan je osjećaj kad u ovoj igri zadnjim metkom u šaržeru zaustavite protivnika koji trči prema vama.

Neprijatelji su malo raznovrsniji u odnosu na prvi Division.

U odnosu na prvi Division, neprijatelji su u nastavku malo raznovrsniji. Ima tu bombaša samoubojica, ima nekih koji na vas idu motornom pilom, ima onih koji se napuše prije nego nasrnu na vas. Raznovrsnost se također primijeti u dizajnu levela i samoga grada. Dok smo u prvom Divisionu uglavnom ratovali po industrijskim zonama i podzemlju, drugi dio provodi nas kroz različite muzeje, trgovačke centre, banke, bunkere, hotele itd. Razlika se itekako osjeti, a najbolje se to vidi na završne tri misije, odnosno strongholda, u kojima prolazite nekoliko tematskih cjelina – npr. kroz garažu, dvorište, ured, krov itd.

Fun Fact: The Division 2 košta vas manje nego stvarni posjet nekom američkom muzeju.

Prilikom istraživanja Washingtona također nailazite na više živopisnih detalja. Gradom lutaju različite vrste životinja, građani ratuju s bandama, ulicama prolaze konvoji koji nose resurse i sl. Prostor kojim se krećete nije jednoličan nego je prošaran širokim alejama, parkovima, zabarikadiranim utvrdama, itd. Takve stvari Divisionu 2 pomažu da što duže drži svježinu u kombinaciji sa svojom repetitivnom petljom gameplaya: trči – pucaj – trči da pucaš još više.

Šarolik prostor pomaže igri da što duže drži svježinu pokraj svoje repetitivne petlje gameplaya.

Napisao sam ranije da je napucavanje izvrsno, ali to ne znači da nije moglo biti bolje. Još uvijek je prikaz akcije dosta blag – ubijate tisuće protivnika, a stvarno se morate potruditi da vidite kapljicu krvi. The Division 2 je igra koja se općenito ustručava od nekih stvari kod svoje fikcije. Dok američko društvo u stvarnosti pati od rasnih i vjerskih netrpeljivosti, The Division 2 se ne dotiče tih tema, vjerojatno kako ne bi nikome stao na prste; a s druge strane prodaje nam priču o građanskom ratu. Okej, ne žele Ubisoftovci politiku u svojoj butigi, ali ne aludiram samo na to. Jako mi je teško prihvatiti izmišljotinu s izraženom militarističkom temom u kojoj nema ratovanja tenkovima, avionima, brodovima i sl.

Ma tko kaže da tenkova nema? Samo se ne mogu kretati.

Neprijatelji jesu raznovrsniji nego prije, ali nakon desetak sati nemaju vas čime iznenaditi. Čak ni frakcija Black Tusk koja se pojavljuje naknadno ne donosi velika iznenađenja zbog kojih biste morali mijenjati svoj stil igre. Misije se stoga svode na jedno te isto – dođi, počisti, pritisni neku sklopku, pobij nekog snažnijeg neprijatelja i sve što se miče. Nema izazovnih obračuna sa „velikim šefovima“, nema epskih potjera, ne bježite iz zgrade koja će eksplodirati, ne vozite tenk po ulici, ne pljačkate vlak u pokretu, ne sabotirate neprijatelja tihim pristupom i sl. Samo povlačite sklopke.

Misije se i dalje svode na jedan te isti format bez nekih iznenađenja.

Koliko god se ekipa iz Ubisofta trudila da me uvjeri u izmišljotinu ove igre, sav trud im je uzalud. Lijepo od njih što mijenjaju izgled baze i naselja ovisno o igračevim akcijama tijekom igre, no sve je to dosta umjetno. A teško je od igre bez karaktera tražiti da donese nešto specifično i originalno. Nijedan od sporednih likova nema nekakvu karakterističnost zbog koje bih ga zapamtio, a moj glavni lik ionako je bezličan prašinar koji samo šuti. Nitko mi u igri nije došao i rekao nešto u stilu – vidiš ovu ulicu, tu smo se mi igrali kao djeca i zato mi je sada važno da ju očistimo od ološa; tu smo jeli mekčiken prije, ej sto godina nisam jeo u Meka i netko za to treba platiti. O svojim protivnicima u igri informacije dobivate kroz materijale koje uopće ne vidite sve dok ne zalutate negdje u menijima. Tu i tamo mogu se vidjeti neki pokušaji pričanja priče pomoću prostora, ali to je rijetkost.

Posljednje počivalište onih koje je dotuklo to što Division 2 nema priču.

Bi li igra bila bolja kad bi priča bila smislenija i uvjerljivija? Definitivno. No, je li priča uopće potrebna Divisionu? Pa iskreno baš i ne. Najveće zadovoljstvo u Divisionu 2 pruža ona spomenuta petlja – pucaš, pokupiš jače oružje i opet pucaš. Svejedno je zapravo po čemu i po kome. A igra u tom pogledu nudi sasvim dovoljno materijala, odnosno sadržaja. Do tridesetog levela trebat će vam isto toliko sati.

Pri tome je sve skalirano tako da vas se ni u kojem trenutku ne sili da igrate nešto što ne želite. Glavne misije imaju razmak od dva levela između sebe, ali možete im pristupiti i s nižim levelom pod uvjetom da ste u dobroj ekipi. Kad niste na glavnim misijama onda imate sporedne misije, sporedne aktivnosti, ispunjavanje projekata, odlazak u Dark Zonu, Conflict (PvP) mod, klanske zadatke, skupljanje vrijednosnih predmeta i sl.

Sadržaja ima sasvim dovoljno i još će ga biti.

Sadržaja ima sasvim dovoljno i još će ga biti (svim kupcima igre bit će besplatan), tako da se tu ne možemo požaliti. Igrača isto tako ne fali pa nema ni problema prilikom traženja ekipe za igru. Spajanje u tuđe sesije je brzo i prilikom igranja zapravo nema mnogo ekrana s učitavanjem koji bi prekinuli akciju. Tek na nekoliko mjesta u misijama tim se mora okupiti na istom mjestu kako bi se akcija mogla nastaviti.

Bilo bi fora da su stavili igru unutar igre…

Nažalost, s tehničke strane nije sve sjajno. Tu i tamo se naleti na neki bug, a kad se to dogodi najčešće je u pitanju problem koji zaustavlja napredak u igri. Npr. nađete se u misiji u kojoj trebate nešto uništiti, a igra uopće ne reagira na vaše pucanje. Nekada ne pomaže ni povratak na zadnji checkpoint nego cijelu misiju baš morate krenuti ispočetka. Utjeha je ta što se na ispravljanju bugova aktivno radi te se kroz zadnjih 15 dana već mogao vidjeti pomak. Primjerice, jedan je bug mnogima ograničio vrijeme korištenja gadgeta na 15 sekundi, što je meni izazvalo brojne frustracije u jednoj misiji. No, taj je problem u međuvremenu popravljen.

Tu i tamo naleti neki bug, a kad se to dogodi najčešće je u pitanju problem koji zaustavlja napredovanje u misiji.

Ostatak tehnikalija je na vrlo dobroj razini. Konkretno za PC verziju, mislim da je ovo najbolje optimizirana Ubisoftova igra unazad nekoliko godina, s hrpetinom grafičkih postavki i podešavanja. Division 2 neće vas zaslijepiti ljepotom svoje grafike, ali zna na trenutke izgledati odlično. U svakom slučaju izgleda vibrantnije i detaljnije od prvog dijela. Samo ne gledajte likove dok pričaju izvan cutscena jer biste mogli primijetiti da uopće ne otvaraju usta.

Ono kad ti ne stane sve u špajzu.

The Division 2 ima potencijal da vas zabavi na duže vrijeme – i na nekoliko mjeseci; ali pod uvjetom da je to vaš đir, tip igre u kojoj ste sretni dok se puca. Velikih iznenađenja nema pa ako očekujete kompetentnu priču onda ste na krivoj adresi. U Washingtonu se uživa jedino kroz priču o tome kakav si loadout složiš od nasumično generiranog loota. Meni je to nabrijavanje na statistiku apsurdno – to su samo umjetni brojevi koji ništa ne znače. A evo me debelo iznad 40 sati u igri – i još mi nije dosta, još mi se igra.

Jednom sam rekao da Ubisoftove igre od igrača rade istrenirane majmune i još uvijek stojim kod toga. Ali ovo je vrhunski trening, a k tome još i zabavan dok se pleše, odnosno puca. Isplati se svake lipe – sve dok točno znate što kupujete.

Kako je strukturirana ocjena ove igre?

Recenzija je rađena na primjerku igre za PC. Primjerak igre za recenziranje ustupio nam je njezin izdavač.

The Division 2 je igra koja ne riskira nego pregrštom sadržaja nastoji zaokupiti igrača i udaljiti ga od traženja manjkavosti. Najvećim dijelom u tome i uspijeva.

89 Naša ocjena
 • osjeti se doprinos raznovrsnosti u dizajnu levela i neprijatelja
 • napucavanje je zabavno, a igrača se pošteno nagrađuje
 • količina sadržaja je za svaku pohvalu
 • dušu dalo za virtualno druženje s ekipom
 • priča, ili bolje rečeno - koja priča?
 • bugova još uvijek ima, a kad se dogode često blokiraju napredak

Zoran Žalac

Dežurni urednik. Voli kad igre filozofiraju, gunđa oko estetskih rješenja u sučeljima. Preferira fantaziju nad fikcijom, framerate nad rezolucijom.

Komentari (28)

 • ernadone

  28.03.2019 - 18:28

  To je to. Svaka čast! Igra blista u svom žanru.

 • funky0308

  28.03.2019 - 18:52

  Jako dobra recenzija. Ja na neke stvari gledam neesto drugacije ali ti si recenzent i trebas biti objektivan, svaka cast. Svaka je na mjestu, pogotovo oko lika i te jbne sutnje. Jasno mi je zasto nema tenkova, jasno mi je i zasto ne gnjave puno s pricom nego ti ostavljaju sve skupa da pogledas sam ali da lik nije u stanju jednu jedinu recenicu, ma makar rijec reci to mi nije jasno. Glupo je kada te brifiraju i nakon monologa od 5min ti samo ladno izadjes van?! Pa de reci varem OK, I’m on it. Jos mi jedna stvar jako smeta i to jos od jedinice, taj blesavi DZ. Zasto se ne napravi sustav koji ce, ako nista drugo nije u stanju, barem dati na izbor u kakvo okruzenje zelim ici. Koliko god u Ubispftu tvrdili da sustav radi tako da stavlja iste rankove na jedan server to naprosto nije tako. Danas igram, skupim super loot i presjece mi lik uze, ja krenem pucati, a iz zasjede iskoce jos tri lika i satru me ko kretena. Kako smo svi isti ako sam ja gear score 452, a svaki od njih 450?! Ja bih napravio da ako si solo, ne mozes naletiti na grupe i timove nego samo na solo igrace ali ostavio bih mogucnost da si netko makne ta ogranicenja i igra sa svima. Solo igraci jednostavno nemaju sanse u DZu. Moras u DZ da skupis opremu i slozis dobar loadout, a ne mozes jer ga solo ne mozes izvesti. Ostalo (dobro) nema smisla ponavljati jer si sve rekao. Ono sto Division hoce biti stvarno i jest, odlican looter shooter naslov i to radi jako dobro. Iskreno, bas sam se bojao recenzije, kontao sam da nece dobro proci ali poprilicno je objektivna. Da si dao 95 ili 85 svejedno je jer je tekst ono sto cini recenziju dobrom i tu si sve dobro rekao. Moram jos zadnji kraj procitati, samo sam preletio ali to je u biti i moje misljenje

  • Tomislav88

   @funky0308, 28.03.2019 - 22:48

   Beb pa ti trebas postat novi clan HCL admina za pocetak pa polako davat svoje recenzije jel komentari su u full opremi… ma lajkam

  • funky0308

   @Tomislav88, 30.03.2019 - 09:54

   Nisam skuzio komentar ali vratim lajk pa sto bude 😀

  • departed1983

   @funky0308, 29.03.2019 - 02:17

   Ja sam tek u tier 2 danas dosao. I mogu reci da je PVP broken. U prvoj normalized dark zoni sam, protiv grupe od 2 rouga, koii imaju slozene buildove i bukvalno maltretiraju nas cetvoricu koji smo na gear scrore 300, oni su 450 sa poslozenim buildom.. Znaci ono normalized ne znaci nista, ako onaj ima poslozen build crit cap, talente i ostala sranja, a ima cim je max tier 4, nemas sanse protiv njega. I aj, sto se mene tice i ne brine me to, u DZ sam isao skupljati titanum i ici cu tamo kad slozim build i ta sranja, ali sta ce biti za 3 mjeseca, za pola godine, kad budu dolazili novi igraci. Da li ce ih ubacivati isto tako protiv ljudi koji igru igraju vec par mjeseci. Mislim da ce im na taj nacin samo ogaditi igru. I druga stvar, TTK, mi je uzas, kao da igram COD, ako mi se igra COD onda cu igrati cod, ne division. Bukvalno ti crit buildovi sa SMGovima te ubiju u sekundi. Sjecam se da smo se u DIvision 1, u DZu 4 na 4 znali fajtati po 5 minuta. i obije grupe zive, builo je dosta vise taktiziranja, dizanja mrtvih i slicno, totalno taj neki MMO osjecaj. Ovdje toga nema.Ako PVP u DZ ostane ovakav, ne vidim se nesto tamo. Jer za takav stil PVPa ima drugih puno boljih igara od Divisiona. I da, sa takvim TTK nemas nikakve sanse kao solo igrac u DZ. Ili nadji grupu ili ne ulazi 😀

  • funky0308

   @departed1983, 30.03.2019 - 10:03

   Nemas sanse, da , slazem se i vjerojatno da sam samo PVP igrac ne bih Division ni igrao. Potpuno nepravedno i nenormalno i bas popizdim kada odem tamo. Prvo, ne kuzim likove koji maltretiraju solo igrace ili slabije od sebe. Ja ako prolazim pored ekipe ili lika i drzimo oruzje jedan prema drugome(drugima) odmah spustam oruzje i gestom pokazujem da ne zelim fajt. Vecina ekipe prodje ili skupa odemo i odradimo nesto u DZu ali uvijek se nadju dva seronje koji svima kvare zabavu i maltretiraju druge, sto ne bi bio problem da postoji nacin za obraniti se. Dakle, kao sto si i sam rekao u Divisionu postoje rupe koje se mogu iskoristiti. Moze se sloziti build sa SMGoe koji TTK postavlja toliko visoko (odnosno nisko) da se protivnik ne stigne ni okrenuti i gotov je. Modaju taj build sa defensive modovima tako da su jos jaci i uz sve to koriste talente koji im reladaju oruzje konstantno (ima neki pistolj koji daje taj talent plus jos neka oprema, mogu stavili link na YT ako te zanima) , tako da ne moraju ni reloadati…. to svima ubija zabavu. DZ se jednostavno mora balansirati bolje jer ovo nije dobro. Ni jedinica meni po tom pitanju nije bila dobra. Ovdje mi je OK sto zaista imas sto raditi izvan DZa i stalno se nesto dogadja i mijenja pa ajde, ni ne fali mi DZ ali hocu bolju opremu i nikako je ne mogu iznijeti jer su ta dva seronje uvijek tu (ili neka druga dva ali uvijek imas jednog ili dva seronje na serveru). Ja jos nisam ni na tier 1, ako budes za malo igranja javi, igra Psiho, ajde da se udruzimo nas trojica i ako imas jos cetvrtog ti pa da probamo iznijeti nesto van). Po meni kada ulazis u DZ mora postojati odabit da li zelis da tim uopce moze biti negdje ili samo solo igraci. Sumnjam da bi itko imao ista protiv toga.

  • ReneMaker

   @departed1983, 21.04.2019 - 14:45

   Imamo mi ok klan… War Pigs DC pa se joinajte, igramo timski i stalno je netko s nekim.

 • Dksaro

  28.03.2019 - 18:52

  Iskreno mislio sam da ce biti iznad 90

 • funky0308

  28.03.2019 - 18:56

  Zaboravih dodati, rekalibracija i craft su puno bolje sada odradjeni o sada postoji jako dobar razlog zasto prosiriti stash i lootati sve i svasta. Nemas ipreme sa dobrim atribitima, talentima ili statistikama, e onda nece rekalibrirati nista. Slozio sam tako dobar assault rifle sa 55 metaka u okviru na taj nacin. Samo da i mi solo igraci u miru mozeno u DZ bilo bi puno bolje. Ovako je to izuzetno nepravedno i super iritantno

 • PppPP

  28.03.2019 - 20:26

  op nisam očekivao tako dobru ocjenu

 • Kajkakko

  28.03.2019 - 21:36

  Poštena ocjena i dobra igra (za mene).DZ je problem ako te živcira kad te ubiju s leđa ili 3:1.Jbga takav je život (ili igra :)) ).

 • Umbasa

  28.03.2019 - 21:43

  Uffff provest ce se sati i sati na ovome 🙂

  • Tomislav88

   @Umbasa, 28.03.2019 - 22:52

   E Umbasa imali na forumu ili negdje tvoji utisci na division konfi da malo prosvrljam

  • Umbasa

   @Tomislav88, 29.03.2019 - 07:10

   Nema jos al trebao bi ubrzo osvanuti video tako da prati hcl 😉

 • JakovBokulic

  28.03.2019 - 23:11

  “Division 2 neće vas zaslijepiti ljepotom svoje grafike, ali zna na trenutke izgledati odlično.” ne razumijem, pa igra je jedna od najljesih igara generacije, mene je osobno zasljepila ljepotom grafike. Mislim, koje current gen igre izgledaju graficki bolje od divisiona 2? jer ovo ste rekli kao da grafika je u biti prosjek u divisionu

  • Zoran Žalac

   @JakovBokulic, 29.03.2019 - 06:55

   Pa i je, viši rang ali ništa neviđeno dobro. Mislim da je i GR Wildlands izgledao bolje čak. Da me pričamo o RDR 2, Spider Manu ili Metro exodusu.

  • JakovBokulic

   @Zoran Žalac, 29.03.2019 - 09:55

   GR Wildlands u usporedbi sa Divisionom 2 izgleda losije po meni, barem po pitanju osvijetljena. Za Spider Man ili RDR 2, grafika mi osobno ne izgleda nesto puno bolje od Divisiona 2. Bar level dizajn i enviroment, i ti detalji u istom. i to da se vrti u 60fps-a.

  • funky0308

   @Zoran Žalac, 30.03.2019 - 10:14

   Ne bih se slozio s ovime Zoki. Division 2 definitivno izgleda lijepse od RDR2 i Metroa. Metro meni nije nista posebno, ne trenutke ima lijepih scena to je sigurno ali Division 2 je pokazao kako se moze odraditi nesto stvarno prekrasno. Nije mu snaga toliko u teksturama iako izgledaju skroz OK ali detalji su naprosto nevjerojatni. Da li u dijelu gdje je nesto eksplodiralo pa je sve prekriveno prasinom ili samo gledas detalje u muzeju ili knjiznici ali upravo ti detalji i ta kolicina i posvecenost detaljima je genijalna. Odlicno je ioptimizirana i stvarno lijepo radi. Ghost Recon W mi je bio lijep i jos uvijek ga igram ali meni nekako ne izgleda bolje od Divisiona. Masa je videa na YTu , nema potrebe da shaream linkove ali ja mislim da je lijepsa i atmosfericnija (ako je to uopce rijec) i od svih tih nabrojanih igara. Igram je u 1440p i kud se odlicno vrti jos stvarno lijepo izgleda. Odlicno je za kompretan dozivljaj i to sto su svi ti razbacani predmeti zapravo samostalni objekti i sa svakim se da interaktirati, koristiti ih u borbi ili jednostavno gledati kako padaju sa stola ako ih zakacis nogom kada preskaces taj isti stol. Jedinicu su odlicno napravili ali dvojka je iskoristila, valjda, 100% enginea.

 • SanKa

  29.03.2019 - 09:47

  iskreno po recenziji, prevelika ocjena. nedostatak priče i konstantno računanje za loadout gear mi zvuči bzvz…jednostavno nakon izdaje s prvi divisionom, zauvijek su mi se zamjerili tako da ne znam..necu ovo igrati, ne volim ovaj tip igara bez suštine. kome se sviđa, odlično. ali po napisanome, to meni nije za 89, jedva 80.

  • Agent

   @SanKa, 29.03.2019 - 13:00

   Priča ovdje i nije potrebna tako da to nije minus, i računanje za loadout gear nije neki minus jer većini koja igra division to im odgovara.To drugo što tebi ne odgovara,ali ne znači da je zato minus i da treba manju ocjenu dati

  • SanKa

   @Agent, 29.03.2019 - 13:42

   procitaj zadnju moj recenicu..naglasak TO MENI NIJE… MENI. IMHO. MOJE MISLJENJE 🙂 ne moras se slagat s njim i to je ok

  • funky0308

   @SanKa, 30.03.2019 - 10:21

   Stima lega da se tebi ne svidja ali zajeras joj krive stvari. Kao da CODu zamjeras sto nema vise zagonetki, a manje pucanja. Kraljeznica Divisiona je upravo taj build i slaganje najoptimalnijeg i najboljeg builda za nacin na koji igras, svatko si postavi sve na nacin na koji igra i to je genijalno. Prica je nesto potpuno nevazno u ovakvoj igri i bilo bi super nepravedno kada bi recenzenti te dvije stvari uzimali u obzir. Svi u Divisionu jurisamo zavrsiti sto prije tu pricu (koja je dovoljno dobra da drzi sve skupa dok ne odes preko lvl 30) da krenemo dalje. U dvojci su napravili ono sto u jedinici nismo imali, a to je otpor neprijatelja koje smo pobjedili i pogurali nazad, sada se oni vracaju i rat ide dalje… skroz dovoljno za ovakvu jednu igru. Tu nam prica treba samo da nam objasni tko je tko i da ih postavi po mapi. Da se konstantno prekida igra cut scenama i da stalno netko nesto prica, a ti ne mozes otici to bi bilo prestrasno za igru. To je looter shooter i tako igru treba gledati. Opet kaze, svaka cast, govoris u svoje ime i to je OK ali ipak ides u to da govoris da je ocjena prevelika, a sudis joj po stvarima po kojima nema smisla suditi. Odigraj dvojku pa ocjeni, kako si uopce dosao do te ocjene jedva 80? Nisi igrao dvojku ali dajes joj ocjenu, ne kuzim… samo nemoj reci da po beti ocjenjujes ili da si igrao sat vremena. Ne mozes znati kakva je igra ako si dosao samo do lvl 10

 • racetherace

  29.03.2019 - 10:57

  na div 1 Sam potrosio 1500+ sati na 2 jos vise zato sto e zabavnjija 😉

 • pleto

  30.03.2019 - 07:28

  Nakon prvog djela ovaj mi je nekako meh, ništ posebno. Igrao 2 dana i bio mi dosadan

 • moordrak

  31.03.2019 - 11:07

  Igrao sam ukupno petnaestak sati demo verzije. Slaganje builda uz neizbježnu matematiku je nit vodilja svih loot’n’shoot naslova, ali način kako dolazimo do opreme, odnosno ovakav specifični, COD like tip gameplaya sa puno šuljanja i skrivanja uz vrlo realističnu opremu mi nije napet. Recimo da mi bolje leži Halo tip igara i još žešći ZF (premda ga u D2 ne fali). Zato su mi Anthem ili Destiny, čak Titanfall više po ukusu. Division 2 je jedno zabavno klupko puno šarenih niti. Bogat otvoreni svijet, tečno igranje, vrlo malo vidljivih grešaka i raspadanja. Sušta suprotnost Anthemu, a na njega sam se pošteno “navukao”. Ono što je najbitnije, D2 je zabavan za igranje sa ekipom. Još jedan vrlo solidan Ubisoftov uradak.

 • Dksaro

  31.03.2019 - 18:10

  Ma igra je super za napucavanja od vecine igara ovog zanra je u samom vrhu po meni a druga stvar je sto slabo ima igara za napucavanje iz 3 lica i grafika joj je brutalna i detalji su joj sami vrh!

 • ReneMaker

  21.04.2019 - 14:44

  Imamo mi ok klan… War Pigs DC pa se joinajte, igramo timski i stalno je netko s nekim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?