HCL.HR

The Division 2 se na PC-u prodaje bolje od originala, možda jer uz njega dijele besplatnu igru?

Hrvoje Smoljić 15.02.2019.   •   10 komentara


The Division 2 preskočio je Steam u korist Epicove trgovine, a činjenica da su narudžbe za tu igru znatno više nego u slučaju originala mogla bi biti posljedni poziv na buđenje za Valve.

The Division 2 je još jedna igra koja preskače Steam kao prodajnu platformu. Umjesto tamo, pojaviti će se dakako na Ubisoftovom Uplayu, ali i Epicovoj digitalnoj trgovini. Kako je Ubisoft od početka igru nudio na ta dva servisa, izbjegao je negativne posljedice s kojima se suočio nagli prebjeglica – Metro: Exodus. Štoviše, prema riječima Ubisoftovog izvršnog direktora – The Division 2 narudžbe su čak šest puta više nego one za prvu igru.

Ubisoft je ovim potezom više igrača preusmjerio u vlastitu trgovinu, a istovremeno na Epic trgovini zarađuje više nego bi to bio slučaj na Steamu. Uz financijsku korist, Ubisoft smatra kako je konkurencija u konačnici dobra stvar i želi poduprjeti svaki pokušaj remećenja svojevrsnog status quoa u gaming industriji.

Dobroj prodaji svakako ne odmaže niti činjenica kako ukoliko digitalno naručite PC verziju The Divisiona 2 do 14. 3. – dobivate jednu Ubisoftovu igru potpuno besplatno.  Na izbor su vam stavljeni Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2 te Far Cry Primal. Iako su stare nekoliko godina, sve tri igre još se dobro “drže” pa ponuda svakako nije za bacit. Sam The Division izlazi 15. 3., a moći ćete ga zaigrati na PC-u, Playstationu 4 i Xboxu One.

Komentari (10)

  • Metalni

    15.02.2019 - 12:07

    Taman mi je Primal i falio.
    Najs.

    • niksa_91

      @Metalni, 15.02.2019 - 15:25

      Ak ćeš igrat, isljuči HUD elemente …znaći mapu, stats i sve te gluposti…igra je jedno 50% bolja nakon toga =)

    • dvuk

      @Metalni, 15.02.2019 - 16:17

      Ma nisi puno propustio, nije ni upola zanimljiva kako ti se čini. I kako se meni činila.

    • funky0308

      @Metalni, 15.02.2019 - 18:55

      Ako nisi uzeo FC Primal ja bih ti savjetovao da ne uzmes. Igra je zezce smece. FC V mi je OK ali Primal ….uff.

    • Metalni

      @funky0308, 15.02.2019 - 19:13

      Nema veze, uzeo sam… Već imam Wildlands, a Watch Dogs me ionako nikad nije ni zanimao.

    • funky0308

      @Metalni, 15.02.2019 - 21:37

      Ma cuj..ne mora znaciti da se tebi nece svidjeti, to sto se meni ne svidja ne znaci nuzno i da je lose 🙂 . Meni cak WD2 i nije bio toliko los, nisam ni njega zavrsio ali na samom kraju sam i zabavna je igra bila.. malo kontradiktorna sama sebi (boris se za druge i slobodu tako da ubijas i maltretiras grad ali igra ima strasnih misija i scena, onaj “woodstock” mi je genijalan bio)

  • Saren

    15.02.2019 - 13:01

    Blargh, Epic Store opet, al ajd bar ne forsiraju samo stim pa se da ljepo kupit i na Uplayu. Posto ionako tamo imam vec vecinu njihovih naslova uzet cu i ovaj kad ga malo popeglaju.

  • dvuk

    15.02.2019 - 16:21

    Ja inače uzimam igru sa servisa, platforme, lauchera od developera igre. Tako da mi je steam totalno nebitan, bila igra na njemu ili ne. Ovi što huču, ni ne znaju zašto. koliko si je ubisoft na uplay sad dovukao igrača, to je bio i cilj.

  • funky0308

    15.02.2019 - 18:57

    Ma nista mimo Uplaya, nikada nisam uzeo Ubisoftovu igru na Steamu, nema mi to smisla kada se i tako vrti preko Uplaya, a i 20% mi je jeftinije na Uplayu. Nisam znao da ide na poklon jedna igra, Division II svakako narucujem pocetkom treceg mj ali sve igre imam pa mi to ne znaci bas previse, jer ponude nesto drugo ako imamo sve tri igre kupljene na Uplayu vec? ..bas malo istrazujem i kazu da je nakon bete preorder eksplodirao. Ocito se ljudima svidjelo ono sto su vidjeli, znam da meni je i jedva cekam 15.03

  • Alkaram

    15.02.2019 - 20:36

    Ja samo čekam BGaE i Cyberpunk. Do tad niš ne kupujem. Možda, ali veliko možda je Mount and Blade 2 ako ikad i izađe. U ove igre od svih dev. Sam se razočarao u nazad par godina jedine kvalitetne igre su mi bile Witcher i Couphead koje sam odigrao više puta iz nova. Valjda poslije njih igre su postale sve više i više razočaravajuće, kupio sam ih i previše a niti jednu nisam do kraja odigrao…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?