HCL.HR

The Gardens Between je nadrealna puzzle avantura u kojoj ćemo manipulirati vremenom

Petra Rukav 31.10.2017.   •   2 komentara


Sony nam je obećao da ćemo uz nadolazeći The Gardens Between doživjeti nadrealnu priču o prijateljstvu, djetinjstvu i odrastanju.

the gardens between

The Gardens Between opisan je kao „predivna puzzle igra gdje se najbolji prijatelji – Arina i Frendt – nalaze u nadrealnom svijetu vrtnih otoka“. Da bi saznali koje tajne nam pojedini vrt krije te da doživimo priču o prijateljstvu, djetinjstvu i odrastanju imat ćemo nadnaravnu sposobnost manipuliranja vremenom.

U traileru priloženom ispod možete vidjeti da su vrtovi ispunjeni uvećanim verzijama svakodnevnih predmeta, poput televizora, kante za smeće, ručne pile za drvo i drugih.

U trećem kvartalu sljedeće godine trebali bi zaigrati ovu nadrealnu puzzle avanturu koja nam stiže iz razvojnog studija Voxel Games sa sjedištem u bivšem glavnom gradu Australije. Osim PlayStationa 4, The Gardens Between stiže i na PC.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • GAMEmaher

    31.10.2017 - 15:03

    Sve predstavljene te Vita igre koje ne dolaze na vitu. Onda će sony kukati “jao ali mi ne znamo zašto se vita ne prodaje više, kako to ljudi ne kupe? Jao mobiteli nas uništili i njihove free igre…šmrc!” Ma mrš!

    • Count de Money

      @GAMEmaher, 01.11.2017 - 10:23

      Točno to, Vita je mogla i trebala vrtiti sve psr naslove osim AAA I nekih gdje bi jako falile 2 shoulder tipke.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?