HCL.HR

The Isle je igra o preživljavanju dinosaura, moramo paziti što jedemo

Zoran Žalac 29.12.2021.   •   0 komentara


Na prvi pogled The Isle je još jedna igra o dinosaurima. No, umjesto da u ulozi ljudskog lika bježimo od njih, ovdje smo mi dinosauri.

ARK 2, The Lost Wild i Instinction samo su neke od igara s dinosaurima koje nam stižu u skorijoj budućnosti. No, u sadašnjosti je već dostupna igra zvana The Isle koja ima malo drugačiji zaplet. U njoj ne lovimo dinosaure jer smo mi dinosauri.

The Isle je u early accessu već skoro šest godina, a razlog zašto ju sada spominjemo je taj što je dobila novi sustav… prehrane. Dinosauri sada tako moraju paziti što jedu jer loša prehrana ima negativne efekte na zdravlje, izdržljivost, štetu koju nanose, brzinu rasta i sl. Igra je također dobila novi sustav fraktura, pa ako dinosaur nešto slomi onda više neće moći koristiti napade koji uključuju skakanje, a i kretat će se nešto sporije.

Osim ovih dodataka gameplayu, značajno je i uvođenje anti-cheat sustava u The Isle. Time je igra dogurala do verzije 0.8, što znači da je relativno blizu dovršetku – možda nekad tijekom 2022. godine. Trenutno se na Steamu prodaje po cijeni od 19,99 eura.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?