HCL.HR

The Plane Effect je distopijska avantura koja će se poigravati s našom logikom

Josip Klanfar 02.02.2021.   •   1 komentara


Kraj je radnog vremena. Završavate s poslom u uredu, i spremate se poći kući, provesti vrijeme sa svojom obitelji. Sjećate se da imate obitelj? The Plane Effect je igra koja se igra s vašim umom.

Izdavač PQube te developeri Sudio Kiku i Innovina Interactive najavili su distopijsku puzzle avanturu The Plane Effect. Igra nas smješta u cipele lika po imenu Solo (nije Han), koji poslije napornog radnog dana, želi otići kući i družiti se sa svojom obitelji. Ali, ima li Solo kuću i obitelj? Gdje je i što je kuća uopće?

The Plane Effect je igra koja će testirati našu povezanost sa stvarnošću, narušavati balans prostora i vremena, a osim što ćemo se boriti s raznim izazovima, prolazit ćemo kroz apstraktni svijet specifične estetike. Solo će se tako u svojoj opasnoj avanturi suočiti s nizom nevjerojatnom serijom događaja te će se morati služiti logikom kako bi nadvladao sve veću, nelogičnu distopiju oko njega.

Igra bi trebala izaći ove godine, a najavljena je za PC (Steam), Switch, Playstation 5 te za Xbox Series X/S. Ako niste baš najbolje razumjeli o čemu se ovdje radi, vjerojatno niste jedini, ali zato bacite pogled na najavu, možda vam bude jasnije.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • SanKa

    03.02.2021 - 09:33

    kako ovo depresivno izgleda…radije biram omču

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?