HCL.HR

The Walking Dead – još nekoliko detalja o novoj epizodi

nebel 02.12.2013.   •   1 komentara


Telltale Games otkrio je da Clementine neće biti jedini lik koji će reprizirati svoju ulogu iz prethodne sezone, a potvrđeno je i kako će se prva epizoda druge sezone zvati All That Remains.

Druga sezona uspješne The Walking Dead avanture trebala bi krenuti s novom epizodom ovog mjeseca. Točan datum izlaska još uvijek nije poznat, no Telltale Games polako sprema fanove na nastavak uzbudljive priče. Potvrđeno je tako da će se u prvoj epizodi, simbolično nazvanoj All That Remains, osim Clementine pojaviti još jedan lik iz prethodne sezone.

Riječ je o šaljivom Omidu čija je krajnja sudbina uvijek bila ista bez obzira na odluke igrača. Omid će se, sudeći po promotivnom screenshotu iz nove epizode, ponovno susresti s Clementine – u kakvim uvjetima i u kojem kontekstu, ostaje nam za vidjeti.

Bilo kako bilo, sada je poznato i to da će se nova sezona, barem na samom početku, odmah nadovezati na prethodna događanja, bez ikakvog preskakanja nekog većeg razdoblja. No to pak ne znači da nas nešto takvo ne bi moglo dočekati na sredini sezone ili možda čak već nakon prve epizode. U bilo kojem slučaju, možda ćemo to saznati već ovog mjeseca.

Komentari (1)

  • mile159

    02.12.2013 - 14:04

    Vec sam ga prednarucio na Steamu 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?