HCL.HR

The Witcher 3 potvrđen za PS4

Duje Kozomara 21.02.2013.   •   4 komentara


Iako smo to mogli pretpostaviti prema dosadašnjim izjavama, CD Projekt je i službeno potvrdio kako Witcher 3: Wild Hunt izlazi za konzolu koju nam je Sony jučer predstavio.

Kada je The Witcher 3 početkom ovog mjeseca po prvi put otkriven, najavljen je kao “next-gen RPG za high-end platforme”, tako da ova vijest nije prevelike iznenađenje, no sada smo sigurni – igra izlazi za PlayStation 4.

Šef CD Projekt RED-a, Adam Badowski, danas je uzbuđeno objavio: “Nakon jučerašnje PlayStation konferencije napokon možemo obećati: The Witcher 3 dolazi na PlayStation 4. Novi hardver daje nam mogućnost da kreiramo nešto odlično. Dobili smo mogućnost raditi s novom konzolom od njenog rođenja i to je omogućilo našem REDengineu 3 da gura novi hardver do samih granica grafičkog prikaza.” Dodao je kako su bili oduševljeni kada ih je Sony upitao žele li biti jedan od razvojnih timova koji će imati rani pristup novom PlayStationu te da konzola ima nekolicinu inovativnih solucija koje će studio spremno iskoristiti.

Badowski je još dodao: “The Witcher 3 izaći će 2014. godine, simultano na svim high-end platformama”, što se lako može protumačiti i kao potvrda kako igra izlazi i na Microsoftovoj next-gen konzoli.

Komentari (4)

  • antrax83

    21.02.2013 - 16:10

    neka i konzolasi zaigraju nesto sto valja

  • maxim.x

    21.02.2013 - 21:53

    Vidi Geralta sto je opak na ovoj slici 🙂

  • grgoljblaster

    22.02.2013 - 09:00

    U sustini CDProjekt je i ranije rekao da igra stize na nove konzole, samo nisu smeli da kazu konkretno PS4. Zato i ne kazu "Xbox taj i taj", bar dok MS ne potvrdi naziv uredjaja.

    • maxim.x

      @grgoljblaster, 22.02.2013 - 10:39

      Sve to pise i u clanku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?