HCL.HR

Tip koji je drugima omogućavao varanje u Fortniteu nagodio se na sudu, evo kakva mu je kazna

Zoran Žalac 12.05.2022.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Završena je sudska parnica između Epic Gamesa i Australca koji je prodavao alate za varanje u Fortniteu. Prodavač cheatova uspio se nagoditi s Epic Gamesom.

Prošle su godine tvorci Fortnitea odlučili tužiti jednog Australca koji se bavio prodajom alata za varanje u Fortniteu. Brandon Despotakis, poznat kao BlazeFN, našao se na radaru Epic Gamesa koji ga je optužio za kršenje pravila korištenja i povredu autorskog prava. Prodavao je razne aimbotove, rijetke kostime, V-Buckse, gotove battle passove i sl. Nije izgledalo kao da prodavač cheatova ima šanse na sudu pa je parnica na kraju završila nagodbom.

U sklopu te nagodbe Despotakis se morao javno ispričati Epicu i zajednici igrača Fortnita, uz obećanje da se više nikada neće baviti tim poslom. Kažnjen je i financijski, ali javnosti nije otkriveno u kojem iznosu. Poznato je samo da će njegova novčana kazna u konačnici biti proslijeđena u humanitarne svrhe, tj. udruzi Child’s Play koja radi na poboljšavanju uvjeta u bolnicama za djecu.

Komentari (3)

  • Kingschaffer79

    12.05.2022 - 10:58

    Na kraju su ga i zaposlili 🤣

    • Karlo77111

      @Kingschaffer79, 12.05.2022 - 16:03

      Gdje češ bolje ahaha

    • lovre2222

      @Karlo77111, 13.05.2022 - 17:45

      ovi frajeri koji znaju napravit dobre cheatove najbolje znaju slabosti igre i naravno da ce ga zaposlit kad vidu koliki talent lik ima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?