HCL.HR

Zgrabite Titanfall 2 i druge naslove iz EA-a na velikom popustu

sponzorirani članak 13.12.2016.


Iako je tek nedavno izašao, izvrsni Titanfall 2 možete u posebnoj akciji ugrabiti za znatno nižu cijenu, a na popustu su još i Simsi 4 i novi Need for Speed.

titanfall-2-need-for-speed-akcija

Evo ideje za božićni poklon. Od jučer pa sve do 1.1.2017. godine bit će aktivna posebna ponuda na tri igre iz Electronic Artsa na webshopu i u trgovinama Sancta Domenice. Riječ je o popustu na Titanfall 2, The Sims 4 i novi Need for Speed.

Naravno, Titanfall 2 će vam sigurno najviše zapeti za oko jer je to ipak igra koja je tek nedavno izašla i još pritom prošla odlično kod kritike i publike, a takve obično dugo drže visoku cijenu. U našoj je recenziji Titanfall 2 dobio ocjenu 89/100, za jedan bod višu od ocjene za Battlefield 1 koji mnogi smatraju najvećom pucačinom 2016. godine. Vjerujte, Titanfall 2 zaslužuje svaku pohvalu koju je dosad dobio, kako od nas tako i mnogih drugih medija – riječ je o iznimnom konceptu igre koji je zabavan koliko i inovativan u kontekstu svog žanra.

Evo jednog zanimljivog citata iz naše recenzije Titanfalla 2 koju je napisao naš Gregor:

“No sumnjam da će itko ovo nabaviti upravo radi kampanje, iako je sama po sebi pošteno zabavna bez nekih krucijalnih propusta, osim naravno onih ranije spomenutih sitnica, svi znamo gdje se zapravo krije prava igra. Pričam naravno o online multiplayeru za kojeg mogu reći samo tri stvari – zabava, zabava i zabava! Jesam li spomenuo zabavu? Evo budem još jednom – zabava. Ne mogu dovoljno istaknuti koliko je sve to brutalno dobro izvedeno, a to mi potvrđuje i činjenica da svaku rundu završavam s osmjehom od uha do uha, čak i one koje napuštam s čizmom u dupetu.”

Titanfall 2 za PS4 će vas umjesto 549 kn koštati 299 kn do 1.1.2017. u sklopu ove ponude iz Sancta Domenice, a PC izdanje je još jeftinije – umjesto 499 kn platit ćete ga 249 kn.

Ostale dvije igre na ponudi također su vrijedne pažnje – Need for Speed za PS4 ili Xbox One možete nabaviti za 100 kn nižu cijenu, a isti je popust i za PC ekskluzivne Simse 4. Samo kliknite ovdje da provjerite kompletnu ponudu.

Inače, narudžbom putem webshopa Sancta Domenice igre će vam potpuno besplatno stići na vašu adresu, a možete ih platiti i na do 36 rata bez kamata. Tako vas primjerice Titanfall 2 za PC može koštati samo – pazite ovo – 6,92 kn mjesečno.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?