HCL.HR

Titanfall 3 nije u izradi, ali još jedna igra u tom univerzumu jest

Zoran Žalac 06.02.2019.   •   2 komentara


Electronic Arts je zadovoljan uspjehom Apex Legendsa prilikom lansiranja same igre, a obećao je još novih Titanfall iskustava do kraja tekuće godine.

Gornji naslov može zvučati zbunjujuće, ali tako je to trenutno u svijetu serijala Titanfall. Ovoga tjedna lansirana je igra Apex Legends koja je smještena u postojeći univerzum Titanfalla, iako ne sadrži dvije ključne stvari koje s tim univerzumom vežemo – velike mechove i trčanje po zidovima. Da stvari budu gore po fanove serijala, razvojni tim Respawn Entertainment naglasio je kako se Titani neće vratiti tako skoro jer Titanfall 3 nije u razvoju.

Međutim, iz Electronic Arts su brzo skočili na tu izjavu kako bi smanjili štetu prema brendu. Predsjednik tvrtke otkrio je tako da će ekipa iz Respawna do kraja ove godine lansirati još jednu igru u univerzumu Titanfalla i da će ta igra donijeti novi zaplet za taj serijal. Rečeno je kako će se raditi o “premium” naslovu, dakle o igri koja će se plaćati.

S obzirom na to da “novi zaplet” vjerojatno znači da igra neće biti pucačina, moguće je da nas čeka, primjerice, strateška igra u svijetu Titanfalla. Ne bi to bilo prvi put da serijal ulazi u vode strateških naslova s obzirom da je 2017. za mobilne platforme izašla RTS igra Titanfall: Assault. Doduše, ona se nije proslavila te su serveri za nju bili ugašeni prošle godine, a igra je od tada uklonjena iz opticaja.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • KhorneFlake

    06.02.2019 - 14:02

    Ne mogu da sam jedva dočekao kad ću iz noćne smjene da nastavim igrati AL… Jedino što bih volio jeste da ožive Titanfall Assault opet, jedina mobilna igra koju sam ne samo s guštom igrao već sam trošio i pare u njoj. Al eto.

    • Dilo_trasul

      @KhorneFlake, 06.02.2019 - 14:35

      Hahahahahaha Ista stvar,noćnu šljakam,sad ustao kavica,klopa pa malo igrat Apex,iako u 10 partija imam par killova igra mi se dosta svidjela 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?