HCL.HR

DS

PLATFORMA

Nintendova prijenosna konzola četvrte generacije i najprodavaniji handheld uređaj za gaming do dana današnjeg. DS nam je prvi predstavio koncept igranja pomoću dva zasebna ekrana, ali i mnogo važnije - igranje uz touchscreen, bez fizičkih tipki. Igre za DS više ne izlaze, no arhiva istih broji više tisuća različitih naslova.

DS Recenzije

RecenzijaLEGO The Lord of the Rings

Žarko Ćurić 06.02.2013.

Mali i slatki Uruk-hai borci, jahanje magarca sa Sauronom ili Legolas s patkom na glavi? Ne, nije cirkus nakaza Gospodar prstenova nego recenzija nove LEGO avanture, ovog puta smještena u Međuzemlje.

Recenzijade Blob 2 [PS3, X360, Wii, DS, 3DS]

Petar Karabatić 10.03.2011.

de Blob je bio jako ugodno iznenađenje u moru portova i kompilacija mini igara na Wii-ju, nakon čijeg je uspjeha THQ odlučio proširiti serijal na druge konzole. Opravdava li nastavak ugled prvijenca pročitajte u ovoj recenziji.

RecenzijaGhost Trick: Phantom Detective [DS]

Marko Babić 12.02.2011.

Ghost Trick: Phantom Detective nova je avantura studija zaslužnog za popularni Ace Attorney serijal, a to je podatak koji će vas najvjerojatnije i zainteresirati za samu igru.

DS Vijesti

X-Men Origins: Wolverine – igra koja je bila bolja od filma

Zoran Žalac 01.05.2023.

Na današnji dan prije točno 14 godina igrao se X-Men Origins: Wolverine, jedan od najboljih naslova s ikoničnim mutantom.

Pro Evolution Soccer 6 – onaj u kojemu je Adriano imao 99 shot power

Zoran Žalac 27.04.2023.

Na današnji dan prije točno 17 godina lansiran je Winning Eleven 10, na našem tržištu poznat kao Pro Evolution Soccer 6. Neki će fanovi reći – zadnji dobar PES.

Race Driver: Grid – Ravenwest nam je za petama!

Zoran Žalac 30.05.2023.

Na današnji dan prije točno 15 godina izašao je Race Driver: Grid, Codemasterov nasljednik nekad uspješnog serijala TOCA.

DS Specijali

Nema rezultata

DS Igre

de Blob 2

Petar Karabatić 10.03.2011.

Ghost Trick: Phantom Detective

Marko Babić 12.02.2011.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?