HCL.HR

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 stiže na PS5, XSX/S i Switch

Stjepan Fikter 24.02.2021.   •   4 komentara


Ljubitelji skejtanja moći će uživati u tehničkim blagodatima novih konzola jer će se kotačići vrtjeti u 120 sličica po sekundi, a nešto kasnije će napokon i Switch vlasnici moći skočiti na skejt.

Nakon što smo prošle godine zaigrali Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 i ostali poprilično oduševljeni, sada je najavljeno kako će igra dobiti i svoju naprednu verziju. Pod naprednijom se podrazumijeva prilagodba igre za PlayStation 5 te Xbox Series X i S. Uz to, napokon će i vlasnici Switcha imati prilike skočiti na skejt i vidjeti zašto su ova dva naslova stekla toliku popularnost u vrijeme PSX konzole.

Od 21. 3. tako ćemo na konzolama sada aktualne generacije moći izvoditi trikove u 120 sličica po sekundi na 1080P rezoluciji ili se prebaciti na nativnu 4K rezoluciju pri 60 sličica po sekundi. Doduše, vlasnici Xbox Series S konzole će imati malo drugačije izvođenje, odnosno Xbox Series S radit će render u 1440P te onda upscale prema 4K.

Nažalost, vlasnici Switcha morat će se još malo strpjeti kada igra dolazi na njihovu konzolu jer točan datum nije otkriven osim što će to biti kasnije ove godine.

Skejteri koji posjeduju Digital Deluxe verziju igre, nadogradnju će dobiti besplatno, a svi ostali imat će priliku za deset dolara nadograditi igru na Cross-Gen Deluxe Bundle. S tom nadogradnjom stiže skriveni skejter Ripper, retro oprema za Create-A-Skater te old school skinove za Tony Hawka, Stevea Caballera i Rodney Mullena.

Komentari (4)

  • Zoran Žalac

    24.02.2021 - 09:19

    S obzirom da još nemam 120 Hz tv, trebao bi platiti 10 eura da mi s PS4 Pro verzije rezolucija naraste sa apskejlane na nativni 4K. Svaka čast Tonyju, ali neka hvala. Za Crash 4 su dali besplatni upgrade zato što se igra dobro prodala, a ovo naplaćuju zato što se nije prodalo dovoljno.

    • Zoran Zabac

      @Zoran Žalac, 24.02.2021 - 09:41

      A realno ti si kupio igru za PS4, a ovo je igra za PS5…ipak je još neki rad bio uložen da bi se dobila ova verzija igre…isto vrijedi i za Xbox konzole…po meni besplatna nadogradnja uopće nije obaveza nego dobra volja izdavača…ako je izbaci besplatno onda treba pohvalit tog i tog izdavača, ali s druge strane ako ne izbaci besplatno nadogradnju nego traži neki simboličan iznos, onda ga ne treba hvaliti, ali ni kuditi 😏

    • Emperor Ghaleon

      @Zoran Žalac, 24.02.2021 - 09:55

      Čekaj sniženje.

    • Bojko

      @Zoran Žalac, 24.02.2021 - 12:15

      Nekako sumnjam da će to biti identična kopija igre. Ima par stvari koje fanovi žele, i koje su već ubacili – znači postoji napredak. Ako recimo ubace replay editor, koji fanovi žele, to je već samo po sebi (i po meni) ono što opravdava upgrade cijenu. Sa druge strane, ako to ipak bude identična kopija PS4, onda se slažem – ne vidim neku poantu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?