HCL.HR

Konzolaši će također moći donositi odluke u Torment: Tides of Numenera

Stjepan Fikter 08.08.2016.   •   0 komentara


Spiritualni nastavak kultnog Planescape: Tormenta više nije ekskluzivno vezan za PC platformu budući da će igra na dan izlaska biti dostupna i publici koja odluke donosi pred televizorima.

torment-tides-of-numenera-console

U prvome kvartalu iduće godine ponudu RPG žanra na konzolama obogatit će još jedan naslov. Riječ je o donedavnoj PC ekskluzivi Torment: Tides of Numenera koja će svoje pojavljivanje na dvije dodatne platforme ponajprije zahvaliti Wastelandu 2, a zatim i suradnji između inXile Entertainmenta i Techland Publishinga.

Direktor inXilea Brian Fargo na ovu najavu kaže: “Nakon kritičkog i komercijalnog uspjeha Wasteland 2: Director’s Cuta na konzolama i zato što su fanovi tražili, naši planovi su dostaviti Torment: Tides of Numenera na PlayStation 4 i Xbox One.

Posebno smo uzbuđeni zbog partnerstva s Techlandom koji kao developeri sami savršeno razumiju kako izdati igru bez ikakvih kompromisa na kvalitetu naslova.”

Torment: Tides of Numenera trenutačno se nalazi u Early Access programu, a ako posjetite Gamescom moći ćete ga i tamo zaigrati. Točan datum izlaska još uvijek nije poznat, no zna se kako će PC i konzolaške verzije biti dostupne na isti dan.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?