HCL.HR

Total Tank Generals nudi nam ulogu tenkovskog generala

Lovro Maroševac 24.08.2022.   •   0 komentara


Na Gamescomu je najavljena nova ratna igra na poteze – Total Tank Generals, čiji će glavni akteri biti poznati generali Drugog svjetskog rata.

Najavljena je nova ratna igra na poteze u doba Drugog svjetskog rata. Total Tank Generals razvija studio Noobz from Poland pod budnim okom izdavača 505 Games.

Ova igra na poteze i simulacija Drugog svjetskog rata stiže na Steam nekad tijekom 2023. godine. U Total Tank Generalsu moći ćemo birati s kojim poznatim generalima želimo igrati kako bismo zapovijedali njihovim vojskama. Neki od poznatih generala Drugog svjetskog rata koje ćemo moći odabrati u igri su američki George Patton, sovjetski Georgij Žukov i njemački Erwin Rommel.

Total Tank Generals pružit će igračima maksimalnu podršku u modificiranju igre i sastavljanju novih mapa kako bi svaki dio igre bio što bolji tijekom igranja. Svaka situacija, odluka i vojnik će u ovom naslovu biti od iznimnog značaja. Prava strategija i taktiziranje bit će ključni sastav pobjede i dokaz najboljeg generala na bojištu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?