HCL.HR

Trine 4 bit će najduža igra u svom serijalu

Zoran Žalac 11.04.2019.   •   4 komentara


Osim što će se vratiti izvornom formatu gameplaya iz prijašnjih dijelova, Trine 4 fanove će počastiti s najdužom avanturom do sada.

Trine 3 nije bila loša igra, ali je u konačnici ponudila manje sadržaja od svojih prethodnika. Studio Frozenbyte propustio je tada priliku da im to bude treća sreća, no iskupiti se planiraju uz Trine 4: The Nightmare Prince kojega su nedavno demonstrirali medijima.

Tim povodom otkriveno je kako će četvrti dio biti vrhunac serijala te će donijeti najdugotraniju avanturu do sada. Kako kažu tvorci igre, bit će to priča s glavom i repom, odnosno – neće se ponoviti ona završnica iz trojke koja je fanove ostavila razočarane.

IGN je inače prenio snimku gameplaya koja potvrđuje ono što smo već znali – fokus je ponovno postavljen na fiziku i kooperativno rješavanje zagonetki. Ovoga puta likovi će imati neke nove vještine, a u donjem videu možemo vidjeti jednu od njih kada Zoya u maniri Lare Croft spoji dva objekta užetom.

Komentari (4)

  • SemirTheChosen

    11.04.2019 - 18:24

    Jedva cekam!

  • delko

    12.04.2019 - 00:19

    Imam 2 ili 3 Trine na Steamu ali nikad nisam odigrao xD Ne znam gdje su u kakvom bundle-u pokupio i tako stoji xD Treba li se oidgrati ??

  • moordrak

    12.04.2019 - 10:15

    Drago mi je vidjeti povratak osnovama. Trine 3 sa svojim 3D lutanjima nije bio pravi smjer za Trine igru. Ovo je fantastično! Dodano na wish listu.

  • divjakdivji

    12.04.2019 - 23:30

    U jedinicu ulupao gro sati. Fantastična igra! Dvojka pola sata, trojka 10 min… četvorku neću niti kupiti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?