HCL.HR

Turbo Overkill je pucačina u kojoj imaš motornu pilu umjesto noge

Stjepan Fikter 04.09.2021.   •   4 komentara


Inspiriran FPS klasicima poput Dooma, Duke Nukema i Quakea, Turbo Overkill pružit će nam turbo akciju i upoznati nas s herojem Johnnyem Turbo koji ima pilu umjesto noge.

Heroj koji ima pilu umjesto noge, glavni protivnik je napredna umjetna inteligencija, super brza akcija, retro estetika, bossevi i nadogradnje – ukratko, Turbo Overkill. Iako estetski igra izgleda kao s kraja 90-ih godina, gameplay ipak podsjeća na modernije pucačine jer ćemo usporavati vrijeme, trčati po zidovima, koristiti kuku te naravno klizati i rezati protivnike nogom.

Naoružanje će također biti klasično, ali ipak i pokoju promjenu pa će sačmarica imati još i bacač granata, a sa snajperom ćemo se moći teleportirati u protivnike. Leveli će sadržavati i tajne lokacije za otkrivanje kao i modifikatore koji će potpuno promijeniti akciju poput trostruke brzine ili eliminiranja protivnika s jednim metkom.

Bossevi će također biti prisutni, a njihovom eliminacijom osvajat će se augmentacije dok će se eliminiranjem protivnika skupljati novac koji će se trošiti na nadogradnje. Nije poznato kad ćemo točno upoznati Johnny Turba na PC-ju, PlayStation i Xbox platformama te na Switchu , no tu je barem najavni trailer koji je potpuno složen od prikaza gameplaya.

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?