HCL.HR

Tvorci Genshin Impacta najavili novu igru – urbani fantasy Zenless Zone Zero

Zoran Žalac 14.05.2022.   •   6 komentara


Sljedeća igra tvoraca Genshin Impacta neće se odreći fantastičnih elemenata, ali će biti smještena u urbano, postapokaliptično okruženje. Pogledajte kako izgleda Zenless Zone Zero.

Fantastični RPG Genshin Impact ostvario je značajan uspjeh s prihodom od 3,7 milijarde dolara u svojoj prvoj godini. Nitko se ne bi začudio da developer miHoYo nastavi štancati sadržaje za tu igru, stoga je čudnije da su sada najavili potpuno novi naslov.

Zenless Zone Zero je novi fantasy RPG smješten u postapokaliptični grad New Eridu. Taj je grad zadnje utočište urbane civilizacije nakon što se čovječanstvo suočilo s nadnaravnom katastrofom koju zovu Hollow. Pojava je to koja je kroz portale dovukla misteriozna čudovišta iz drugih dimenzija, kako to obično biva.

Igrači će u Zenless Zone Zero preuzeti ulogu Proxyja, profesionalca ili profesionalke sa zadaćom da čuvaju znanstvenike koji odlaze na ekspedicije kako bi doznali više o apokaliptičnoj pojavi zvanoj Hollow. Igra će biti orijentirana na akciju, s fluidnom i filmičnom borbom u kojoj ćemo moći kontrolirati više različitih likova. Spominje se i roguelike element gameplaya u istraživanju, ali za sada nema jasnijih detalja o tome.

Zenless Zone Zero za sada je najavljen za PC i mobilne platforme, ali će kao i Genshin Impact završiti i na konzolama. Igra je trenutno u fazi zatvorenog testiranja i nema određen datum lansiranja.

Komentari (6)

  • Akull

    14.05.2022 - 11:02

    Ja se nadam da je igra offline SP

    • moordrak

      @Akull, 14.05.2022 - 12:25

      SP da, offline teško. A što, nemaš neta ili ? Pretpostavljam da si igrao Genshin, znači ovo je nova gatcha igra sa drugačijim svijetom. Ima još par kandidata na vidiku, mislim da je prvi na redu Tower of fantasy.

    • Akull

      @moordrak, 14.05.2022 - 22:34

      Sarkazam s moje strane,šteta što se neće igrat s moje strane ovo p2w smeće…..iako izgleda vrh….

  • moordrak

    14.05.2022 - 12:31

    Lijepo od njih, Nu nisam siguran želim li uložiti novih 3500 sati u gatcha, čitaj pay to win igru. Možda eventualno kao strimer ali i tu treba usuti par tisuća $ ili €, svejedno.

  • LetMeBeFrank

    14.05.2022 - 17:22

    Ovako kad gledam, malo mi baca na Scarlet Nexus.

  • CrashLP

    15.05.2022 - 15:31

    Ma to je u planu jos odavno, samo su sada pozurili radi Tower of Fantasy plagijatora…. Nece Genshin jos dugo pasti s trona 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?