HCL.HR

Tvorci Hello Neighbora najavili novu igru u kojoj ćemo raditi napitke

Lovro Maroševac 03.02.2021.   •   2 komentara


Nova igra iz bogate kolekcije naslova tinyBuildGAMESa očekuje od igrača da sačuva svoju trgovinu prodajom raznoraznih napitaka.

TinyBuildGAMES, izdavač i razvojni studio, poznat je po izradi Hello Neighbor naslova koji su uspjeli doživjeti svojih pet minuta slave. Sada je na pomolu nova stvar koja će zaintrigirati njihove obožavatelje. Najavili su igru u kojoj ćemo moći raditi napitke i prodavati ih drugim ljudima, punog naziva Potion Craft: Alchemist Simulator.

Potion Craft stavit će nas u ulogu alkemičara, vlasnika trgovine s napitcima. U ovom ćemo naslovu morati skupljati razne namirnice iz kojih bismo kasnije trebali napraviti nekoliko vrsta napitaka, a iste prodavati potrebitima. U igri će biti i svojevrsna opcija dijaloga, no ona će se prvenstveno odnositi na razmjenu s kupcima.

Potion Craft nema konkretan datum izlaska, no očekuje se da bi trebao doći do kraja 2021. godine. Demo verzija igre dostupna je na Steamu pa se već sada možete jednim dijelom ubaciti u alkemičarske poslove.

Komentari (2)

  • XLBanana

    03.02.2021 - 18:17

    Ovo je mi je nezanimljivo. Hello neighbor mi je bio baš zanimljiv, iako je realno smeće od igre. Mogu reći da čekam Hello neighbor 2.

    • Bronson

      @XLBanana, 03.02.2021 - 18:58

      Treba da uvedu zanr smecaste igre, ima par tako smecastih igara kao sto su pomenuti Hello Neigbor koje su zapravo zanimljive u tome sto su smecaste..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?