HCL.HR

Tvorci Smitea najavili novi F2P naslov Paladins

Zoran Žalac 04.08.2015.   •   1 komentara


Paladins je besplatni novi timski shooter sa strateškim i RPG elementima. I kartama. Drugim riječima – sve što već imamo, samo u zanimljivoj novoj kombinaciji.

Tvorci popularnog MOBA naslova Smite podijelili su svoj studio na dva dijela. Jedan je ostao raditi na Smiteu i njegovom portu za Xbox One, a drugi se još prije godinu dana upustio u sasvim novi projekt. Isti je danas otkriven kao Paladins, a riječ je o F2P pucačini iz prvog lica. Na prvi pogled to je još jedan imitator Team Fortressa, ali ima tu i nekoliko svježih ideja.

U ovom timskom 6v6 shooteru likovi tako skupljaju karte koje im, ako su dobro posložene u decku, pojačavaju njihove vještine. Svaka od šest klasa ima po tri specifične sposobnosti, među kojima je i osobni prijevoz – odnosno korištenje nekog oblika brzog kretanja po mapi – na konju, mini-letjelici i tome slično. Kako to izgleda na djelu možete vidjeti u sljedećem videu.

Paladins bi trebao izaći negdje tijekom 2016. godine, no ukoliko ga želite zaigrati ranije možete ovih dana svratiti na Gamescom sajam gdje će se pojaviti u igrivom izdanju.

Komentari (1)

  • iFeelHigh

    25.09.2016 - 19:19

    F2P overwatch za nas sirotinju ubogu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?