HCL.HR

U novoj igri Hidden Deep istraživat ćemo skrivene tajne u dubinama

Josip Klanfar 27.01.2021.   •   5 komentara


Hidden Deep je napeti akcijski SF triler, inspiriran Alienom, The Thingom i Half-Lifeom. u kojemu preuzimamo kontrolu članova istraživačke skupine dva kilometra ispod oceana.

Tko bi rekao i tko bi li se nadao da ćemo u igri naziva Hidden Deep istraživati tajne u dubinama oceana? Tvrtka Cogwheel Software, koja radi na razvoju ove igre, upravo si je tako zamislila lajtmotiv priče inspirirane filmovima Alien i The Thing, te popularnom igrom Half-Life. Po samim naslovima koji su inspirirali ovaj naslov može se zaključiti da će to biti napeta akcijska SF igra, ali nismo mogli zaključiti da će biti u dvodimenzionalnom prikazu. Radnja se odvija 1,6 kilometara ispod oceana, a nakon što je prvi tim bio na ekspediciji 681 dan, odjednom se prekinu komunikacije i mi preuzimamo ulogu vođe drugog tima, čiji je zadatak otkriti što je pošlo po zlu.

Igru ćemo igrati u najmanje dva načina: kroz priču i mod preživljavanja, dok se kooperativni mod još uvijek razmatra te nema garancije da će biti dostupan pri izlasku igre. Kada smo već kod izlaska, iako ne postoji još službeni datum – zna se samo da bi igra trebala izaći 2021. godine ako ne bude nekih odgoda. Developeri tvrde da će biti pucanja, istraživanja, plivanja, raznošenja, kopanja… te da kampanja ima trenutno dizajniranih 50 levela, što bi značilo da će za priču biti potrebno 20 sati da se završi.

Hidden Deep dolazi na PC preko Steama, a ukoliko ste ljubitelj takvih igara, pogledajte najavu ispod.

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • zlakob

    27.01.2021 - 10:11

    uu fora… podsjeca me na carrion malo. popratit cemo ovo. 🙂

  • anto989

    27.01.2021 - 12:43

    Fak, trailer je malo previše otkrio… Ali dobro izgleda

  • Bojko

    27.01.2021 - 14:12

    Pa ovo izgleda yaybeno! Kao neki mix starih C64 platformera, Gorky 17 štimunga i Inside pokušaj-pogreška gameplaya. Kupujem kupujem!

  • Artyom

    27.01.2021 - 15:25

    Jako dobro! Još jedan dragulj poput Carrion-a.

  • monacor

    27.01.2021 - 21:34

    Vrlo interesantno…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?