HCL.HR

U igri Surviving the Abyss uzgajat ćemo klonove pod morem

Stjepan Fikter 18.11.2022.   •   0 komentara


Život pod vodom neće biti lagan što će nam iduće godine demonstrirati Surviving the Abyss kad ćemo preuzeti ulogu voditelja podmorske istraživačke postaje.

Vrijeme radnje: 1976. godina. Mjesto radnje: tamne morske dubine. Naš cilj? Razvijati podmorsku istraživačku postaju i držati osoblje na životu kako bi uspješno mogli klonirati ljude kao novo oružje u Hladnom ratu. Doduše, na putu do uspješnog kloniranja u Surviving the Abyss imat ćemo mnoge prepreke koje ćemo početi rješavati od 17. 1. 2023. kad igra stiže u early access program na PC-ju (Steamu).

Budući da je riječ o naslovu koji spada u city building žanr, bit će tu šarolikog posla. Uz već navedenu brigu za osoblje, morat ćemo planirati kako što efikasnije nadograđivati našu bazu. To će uključivati istraživanje podmorja jer trebamo resurse za gradnju, a istraživanjem tehnologija osiguravat ćemo ugodniji život u mračnim dubinama.

Upravo će mrak biti jedan od elemenata gameplaya jer iz razvojnog studija kažu kako je tama opasnost, a svjetlo je sigurnost. Ako električna mreža padne, to sigurno neće povoljno utjecati na moral našeg osoblja, ne samo zbog mraka nego će se isključiti i sustav za održavanje života. Uz sve to, morat ćemo donositi i ključne odluke koje će dolaziti u obliku posebnih događaja. U svakom slučaju, život u morskim dubinama neće proći bez izazova.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?