HCL.HR

Ubisoft se proširio na nekretnine, nude dvije noći za dvoje u pećini

Juraj Bevandić 20.01.2016.   •   8 komentara


Puno se igrača pobunilo kako Far Cry Primal ne izgleda sasvim originalno i zanimljivo, a Ubisoft im je odgovorio jednom od originalnijih reklamnih kampanja koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

far-cry-rpimal-cave-bnb

Ubisoft nas je potpuno iznenadio najnovijom promocijom Far Cry Primala koja odiše avanturističkim duhom. Kako bi dočarali atmosferu nove igre koja je smještena u kameno doba, pozivaju igrače na boravak u špilji usred šume. Luksuzni studio smještaj sa centralnim grijanjem, šarmantnom lokacijom i čvrstim namještajem prikazali su videom zgodnog naziva CaveBnB.

Zapravo je riječ o nagradnoj igri čiji će sretni pobjednik imati priliku povesti još jednu osobu na putovanje u divljinu Francuske. Ako pročitate pravilnik natjecanja, vidjet ćete da se radi o prilično zanimljivom, dvije tisuće i osamsto eura vrijednom putovanju s punim pansionom, treningom preživljavanja u divljini i noćenjima u Lourdesu te špilji u Pirinejima.

Nažalost, većinu vas moramo odmah razočarati, jer pravilnik također nalaže da natjecanju mogu pristupiti samo punoljetni državljani Francuske, UK, Njemačke, Španjolske, Belgije i Nizozemske. Svejedno, priznat ćemo da nas je reklama zabavila i pomalo zainteresirala za igru što je na kraju krajeva i bio cilj, tako da je Ubisoft ipak dobio ovu rundu.

Jeste li vi avanturisti koji bi uživali u ovakvom „odmoru“? Što očekujete od Far Cry Primala?

Komentari (8)

  • partybreaker

    20.01.2016 - 10:52

    dobro bi došao ovakav odmak od ove naše “civilizacije”, bar na kratko, dok ne naleti prvi medvjed ili vuk 🙂 primal se čini dosadan, nažalost, nadam se da griješim.

  • Fskpz gaming fan

    20.01.2016 - 12:05

    Ahahaha koja dobra fora

  • Talijan

    20.01.2016 - 12:19

    ne zvuči loše, malo se maknuti od svega i napuniti baterije^^

  • Ares88

    20.01.2016 - 17:13

    Neka se potpune prebace na nekretnine 🙂

  • c0bra123

    20.01.2016 - 17:18

    haha zakon valjalo bi al ne možemo sudjelovati, a igra izgleda zanimljiva barem meni, vidit ćemo, upoznao sam Ubisoft kod The Division, razočarao sam se i ne očekujem previše od Far Cry Primala… Tako da ih više ne svaćam ozbiljno. Ko zna gdje će te odvest znate da su to izrade svijetske classe, e planina ovo ono vježbe neke, a kad te na saharu odvedu…

  • Negan

    20.01.2016 - 20:27

    Svaka cast Ubisoftu, ali ne kuzim poantu teksta ako ne mozemo sudjelovati. Naravno, cilj je informirati i obavijestiti nas, ali opet, mogli ste bar sebi uzet pauzu i opustit se malo. 😉

  • Skyprotokol

    20.01.2016 - 23:21

    Jasno mi smo uvjek u kurcu svi nas zakidaju netflix ubisoft ps plus itd ali stajest jest fora pre dobra svaka cast na inovaciji . Meni je to ore dobro divljina suma spilja haha, Ubisofte baci se ti na nekretnine i turisticke destinacije pa nas ne zakidaj vise.?

  • Grevdrac

    23.01.2016 - 19:15

    Ovo i je pravi Far Cry. Samo mu ime govori ” Far Cry “. Naziv podsjeća na divlinu, na čovjekovo sjedinjenje s prirodom i preživljavanjem u divljini gdje s njom postanem jedno, zar ne ? Mislim da je to oduvijek bila jezgra Far Cry-a. Divljina i snalaženje u njoj, a ovo je vjerojatno najbolje što ćemo dobiti od nje. Ne možete na luk i strijelu stavljati nuklearne bombe u mezolitiku, slažete se ? Meci nisu jedini bitni u Far Cry-u. Divljina i priroda su ono što Far Cry odvaja od ostalih tipova pucačina, a ovo je najbliže prirodi što ćemo dobiti. Samo da mu ne fali sadržaja i osvojit će mi srce, a ako ima sadržaja, neće biti dosadan, jel tako ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?