HCL.HR

Umjesto nagradnih kutija, u Rocket League stižu nacrti

Pero Mlinar 02.10.2019.   •   0 komentara


Psyonix je najavio kako će izgledati novi sustav monetizacije sadržaja koji u Rocket League stiže u dvanaestom mjesecu.

Još je u osmom mjesecu najavljeno da se iz Rocket Leaguea miču tzv. lootbox kutije u nastojanju da se izbaci element nasumičnosti prilikom monetizacije toga naslova. Tada nije bilo najavljeno što će doći na mjesto lootboxa, no sada je i to poznato.

Iz razvojnog studija Psyonix najavili su da će to na kraju biti blueprintovi, odnosno nacrti. Njih će se, nalik kutijama, dobivati na kraju meča, a zatim će ih se moći konstruirati korištenjem virtualnog novca (creditsa). Za razliku od kutija, igraču će unaprijed biti poznato što dobiva za svoj novac, a upravo je u tome najveća razlika u odnosu na kutije i prošli sustav.

Creditsi će se također koristiti za kupnju premium Rocket Pass tiera, te za kupnju predmeta u novoj trgovini s rotirajućim sadržajem. Što se u njoj kupi, neće se moći pokloniti drugim igračima, što je šteta, ali nekako i očekivano.

Te će promjene inače zaživjeti negdje tijekom dvanaestog mjeseca, a ključevi koje imate u inventaru tad će biti prebačeni u creditse, dok će kutije biti pretvorene u nacrte.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?