HCL.HR

Uncharted 4 sakrio blago u Hrvatskoj – pronađite ga!

sponzorirani članak 05.05.2016.


Pogledajte sedam videa snimljenih na lokacijama u Hrvatskoj, upustite se u potragu za blagom i osvojite ogroman Sony TV i PS4 konzolu na dan izlaska Uncharteda 4.

uncharted-4-croatia-treasure-hunt

Ususret izlasku Uncharteda 4, najznačajnije i svakako najljepše PS4 ekskluzivne igre ove godine, Sancta Domenica pripremila je pravu poslasticu za ljubitelje avanturizma i gospodina istraživača Nathana Drakea.

Riječ je o nagradnom natječaju naziva Uncharted Croatia – Lov Na Blago koji će pobjedniku donijeti izniman 55-inčni Sony Android TV i PlayStation 4 1TB konzolu.

Sve što trebate učiniti je otići na ovu stranicu i registrirati se za avanturu, a zatim na istom mjestu pogledajte svih sedam kratkih, avanturističkih videa snimljenih na prekrasnim, napuštenim lokacijama u Hrvatskoj.

U tim videima moći ćete pronaći tragove koji će vam pomoći riješiti izazove u lovu na blago koji će se uživo održati u ponedjeljak, 9. svibnja u 21 sat u Arena Centru.

Najbolji avanturist će tada osvojiti Sony Android TV i PlayStation 4 1TB konzolu, no bit će tu i drugih nagrada. Osim toga, svi registrirani sudionici eventa dobit će specijalne pogodnosti pri kupnji svog gaming pribora i svih igara tijekom ponoćne prodaje u Sony Centru Arena te večeri, kada i službeno u ponoć počinje prodaja Uncharted 4 igre. Sretno!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?