HCL.HR

Unravel raspleo misterij oko datuma svog izlaska

Zoran Žalac 14.12.2015.   •   2 komentara


Simpatični pleteni junak Yarny zaputit će se u zapetljanu avanturu tijekom drugog mjeseca nadolazeće godine, potvrđeno je iz Electronic Artsa.

Jedan od najsimpatičnijih naslova ovogodišnjeg E3 sajma bio je neočekivana igra Electronic Artsa i švedskog studija Coldwood Interactive – originalni platformer Unravel. O toj igri u međuvremenu nismo doznali mnogo toga, no ono što smo do sada imali prilike vidjeti itekako nas je uspjelo zaintrigirati. Stoga je vesela vijest kako na Unravel nećemo morati čekati još dugo – avanture malog Yarnyja (koji inače nije u srodstvu s nekadašnjim hrvatskim reprezentativcem) bit će spremne 09. 02. iduće godine.

Unravel će izaći za PlayStation 4, Xbox One te PC po cijeni od 20 eura. Kao što iz priloženog videa možemo uočiti, vjerojatno će se vrtjeti u 60 sličica po sekundi, a pritom će izgledati iznimno lijepo. Pogledate li trailer malo pažljivije, naslutit ćete osnovne crte zapleta radnje. Yarny će, naime, povezivati spone ljubavi ženi koja je izgubila svoju obitelj. Pa vi recite da to nije najslađa stvar koju ste danas čuli.

Komentari (2)

  • drazensi

    14.12.2015 - 22:47

    Jedva cekam ovu stvar. Ovo izgleda prekrasno. A cijena mu je smijurija.

  • CroDruid

    16.12.2015 - 12:30

    Jako lijepo!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?