HCL.HR

Upoznajte zanimljivi novi RPG Darkest Dungeon kroz prvi trailer

Stjepan Fikter 09.10.2013.   •   2 komentara


Red Hook Games objavio je prvi trailer za njihov dungeon crawling RPG naslov u kojemu će stres igrati veliku ulogu dok s herojima istražujemo tamnice.

Darkest Dungeon novi je RPG koji predstavlja zanimljiv koncept gdje je sama okolina glavni igrin antagonist, a koja je u ovome slučaju zastrašujuće i ukleto mjesto puno zastrašujućih čudovišta. Heroji čiji je posao istraživanje tamnice podleći će stresu u takvom okružju, što će utjecati na psihičko stanje svih likova u grupi. Taj element igra naziva Affliction System, a sklopu istoga stres će se manifestirati u obliku različitih ponašanja poput: ljutnje, paranoje, depresije, sadizma i mnogih drugih.

Zbog toga će svaki avanturist razviti unikatnu kombinaciju predispozicija, sklonosti, mana i prednosti koje će se morati uzeti u obzir prilikom sastavljanja grupe, a svi ovi faktori će se mijenjati ovisno o tome koliko budemo uspješni u istraživanju.

Osim elementa stresa, developer Red Hook Games kaže da će Darkest Dungeon sadržavati i inovativnu borbu na poteze koja kombinira taktičko pozicioniranje s različitim vještinama koje će heroji imati. Više detalja o samoj borbi bit će objavljeno kasnije, no već sada se zna da će igra sadržavati permadeath za istraživače tamnica.

Datum izlaska planiran je za jesen iduće godine kada bi se igra trebala ukazati na PC-u, Macu i Linuxu, a u budućnosti bi se mogla pokrenuti i Kickstarter kampanja. Do tada, pogledajte prvi trailer.

Komentari (2)

  • Shicko

    09.10.2013 - 10:36

    Ok, nahajpan sam 😀

  • TheDuke

    09.10.2013 - 12:06

    NICE

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?