HCL.HR

Uskoro kreće svjetsko prvenstvo u Fortniteu, evo koliko novca možete zaraditi

Zoran Žalac 25.03.2019.   •   0 komentara   •   Esports, Svijet igara


Epic Games je otkrio pravila natjecanja za svjetsko prvenstvo u Fortniteu. Ako mislite da ste dobri – i vi možete zaraditi novac.

Želite zaraditi novac igrajući Fortnite? Naravno da želite, a uskoro ćete to i moći jer počinje svjetsko prvenstvo u toj igri. Kvalifikacijski krug tog natjecanja bit će dostupan svima i dobra je vijest da ćete se moći natjecati iz udobnosti svog doma ili igraonice – preko interneta.

Jedini uvjet je da imate minimalno 13 godina i da imate pisano odobrenje roditelja/skrbnika. Ako ste stariji od 17 godina, ne treba vam ništa osim korisničkog računa za Fornite. I eventualno računa u banci na koji će pare sjesti.

Kvalifikacije počinju 13. 4. i trajat će ukupno deset tjedana, sve do 16. 6. Svakog vikenda naizmjenično će se igrati solo i duo mečevi u kojima se za završnicu svjetskog prvenstva može plasirati po osam igrača, tj. četiri tima – ukupno 80 igrača iz Europe.

Iako će samo najbolji doći do završnice, dobra je vijest da će se svakoga vikenda razdijeliti nagradni fond u vrijednosti milijun dolara (za sve regije). To znači da će 2000 najuspješnijih solo igrača, te tisuću najuspješnijih timova moći osvojiti neku nagradu. Najviše možete dobiti 5000 dolara (10 tisuća za par), a najmanje 100 dolara.

Ova faza natjecanja imat će dvije runde. Subotom će se igrati tri sata, a kroz najviše 10 mečeva igrači moraju skupiti što više bodova sa što više eliminacija (i što manje umiranja). Najboljih 3000 igrača kvalificiraju se za drugi dio natjecanja u nedjelju, gdje se po istom principu natječu za novčanu nagradu i kvalifikaciju za finale svjetskog prvenstva.

Više detalja o samom natjecanju pronaći ćete u ovom dokumentu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?