HCL.HR

Uskoro nam stiže Witchfire, atmosferična pucačina u kojoj tamanimo vještice

Dominik Vadas 11.06.2022.   •   3 komentara


Prema prikazanom materijalu, pucačina Witchfire djeluje kao moderan poboljšan i produbljen nasljednik legendarnog Painkillera iz 2004. godine.

U nizu igara koje su prikazane na ovogodišnjem Summer Game Festu, mnogima je za oko zapao Witchfire. Ova nabrijana rougelite pucačina konačno će izaći za PC, a uskoro bismo ju mogli zaigrati u early access verziji ekskluzivno putem Epic Games Storea.

Novi projekt razvojnog studija Astronauts odvest će nas ravno na prvu crtu velikog vjerskog sukoba. Naime, očajnički tražeći priliku za trijumf u smrtonosnom ratu protiv vještica, Crkva će pomoć potražiti preko zabranjene poganske magije, sve kako bi voljne grešnike pretvorila u besmrtne lovce na vještice zvane Preyers. Naoružani snažnim čarolijama i strašnim vatrenim oružjem koje su dočarali najbolji vatikanski čarobnjaci, vaša je misija pronaći zloglasnu vješticu iz Crnog mora, uništiti fantomsku vojsku koja je štiti i dohvatiti tajanstveni artefakt koji konačno može preokrenuti tijek rata.

U prikazanom traileru, osim zadovoljavajućeg i sočnog napucavanja, možemo vidjeti i atraktivnu grafiku. To nas ne treba čuditi jer upravo je ovakva fotogrametrijska grafika krasila Astronautsov prijašnji naslov, atmosferični The Vanishing of Ethan Carter.

Komentari (3)

  • Iron666

    11.06.2022 - 09:02

    Ovo sam upikirao još od kad ikad. Izgleda sočno 😀 Taman ga ispoliraju u early accessu i onda ga releasa-ju na Steam. \m/

  • Demon90

    11.06.2022 - 15:46

    👍👍👍👍

  • DroidBerg42

    13.06.2022 - 11:12

    Grmilica. Pratim od prve najave.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?