HCL.HR

Uskoro počinje pohod na istočna bojišta u WW2 strategiji Steel Division 2

Stjepan Fikter 31.01.2019.   •   1 komentara


Sve generali koji su taktizirali u Steel Divisionu, i to planiraju ponoviti, po izlasku nastavka dočekat će besplatni dodatak s 350 jedinica iz prve igre.

Uskoro nam se bliži datum kada ćemo početi taktizirati u Steel Divisionu 2. Točnije, bitke na istočnom frontu počinju 4. 4. 2019., kada će nas ondje dočekati hrpa jedinica, poveći broj mapa i nekoliko modova za igranje što kroz single-player što kroz multiplayer.

Ono što je posebno interesantno za izlazak Steel Divisiona 2 odnosi se na Back to War, proširenje koje će generalima s kopijom Steel Divisiona: Normandy 44 dostaviti 350+ jedinica potpuno besplatno. Preciznije rečeno, to uključuje osam divizija i četiri dodatne nacije čime se ukupni broj jedinica penje na nešto manje od 1000.

Inače, Steel Division 2 nastavlja s prezentacijom masivnih bitaka na povećim mapama gdje se iz ptičje perspektive može spustiti praktički do gusjenica. Ovaj nastavak će osim nove dinamične kampanje ponuditi i realističnije vizuale uz značaje promjene u Deck sustavu slaganja armija. Na kraju ostaje samo pitanje kakav će biti balans za multiplayer igranje u kojemu će se opet moći nadmudrivati 20 generala u dva tima.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • SanKa

    01.02.2019 - 09:33

    koliko valja ovo ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?