HCL.HR

Valheim broji preko šest milijuna igrača, prvo proširenje stiže uskoro

Iva Osrečak 20.03.2021.   •   5 komentara


Nakon šest milijuna prodanih primjeraka Valheim ostaje na vrhu najprodavanijih igara na Steamu, a developeri su fanove počastili kratkom najavom prve nadogradnje.

Prije samo šest tjedana Valheim je izašao u early access obliku i od tada ne posustaje u prodaji. Proslavu prelaska šest milijuna prodanih primjeraka vikinške co-op survival igre razvojni studio Iron Gate odlučio je začiniti objavom detalja o novom sadržaju nazvanom Hearth and Home. Ovo ažuriranje usredotočit će se na pripremu hrane, nove recepte za kuhanje te više građevinskih dijelova za izgradnju tvrđave.

“Za ovo ažuriranje planiramo puno uzbudljivih stvari i naravno, poslušali smo vaše povratne informacije i prijedloge i jedva čekamo da vam pokažemo još” napisali su developeri u objavi. Također, veći dio slagalice je slika koja prikazuje kako se čini drveno uprizorenje gavrana Hugina, koji se pojavljuje u Valheimu kako bi igračima dao savjete i informacije o svijetu. Još uvijek nije posve jasno o čemu je točno riječ, pa se tako nagađa da bi se moglo raditi o figuri pramca broda ili dekoraciji tvrđave.

Podsjetimo u 2. mjesecu ove godine developeri su objavili putokaz razvoja igre u kojem se nalaze četiri veće skupine novog sadržaja te niz drugih značajki poput multiplayer interakcija, poboljšanja sustava borbe ili sandbox moda. Još uvijek nije preciziran datum izlaska Hearth and Home ažuriranja, jedino što trenutno znamo jest da je prvi od četiri ažuriranja planirana za ovu godinu.

Komentari (5)

  • razer1234559

    20.03.2021 - 12:00

    Nevjerojatno, a igra u early access-u. Ja ću ipak još pričekati.

  • joklje

    20.03.2021 - 14:13

    Ja je igram već 80+ sati i nisam požalio. Možda sam na 50% sadržaja. Nije loše za early access.

  • nixonej

    20.03.2021 - 17:12

    Malo mi je dosadno igrati sam,pa ako neko želi da skupa igramo neka se javi..

    • Kikindo

      @nixonej, 21.03.2021 - 13:44

      Mozes s nama

  • NomadCro

    21.03.2021 - 08:37

    Onda se pitaju zasto 90% igara izadje nedovrseno, a ova ima 6mil igraca u early access-u… ludara…. nije mi jasno zasto svi hvale grafiku ove igre, meni osobno je uzasna brate..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?