HCL.HR

Igrači Valheima sagradili Eiffelov toranj od 40 tisuća blokova

Josip Klanfar 16.03.2021.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Zrno po zrno – pogača, kamen po kamen – Eiffelov toranj u Valheimu. Igrači su demonstrirali kako spojiti francusku kulturu s vikinškom i ne izgleda nimalo loše.

Dojma sam da ne može proći dan, a da se ne spomene Valheim. Zašto bi danas išta bilo drugačije? Šalu na stranu, ponekad vrijedi skrenuti pozornost na graditeljske sposobnosti igrača u Valheimu, tim više što izgradnja stvari u toj igri nije baš najjednostavnija i najintuitivnija u usporedbi s nekim drugim sličnim naslovima.

Ako ste mislili da se francuska i vikinška kultura ne mogu spojiti, dokaz se nalazi u Valheimu. Igrači su sagradili Eiffelov toranj od 40 tisuća blokova. Prije nego što se zapitate kako su to uspjeli bez dizalica, naravno da su koristili kreativne modifikacije koje im omogućuju da lete uokolo i grade u visinu koliko žele, a pritom da ne nalete na strukturalne probleme. Bez obzira na korištenje modifikacija da bi se došlo do ove građevine, činjenica je da je bilo dosta posla oko ovog projekta i ne bi to baš svatko mogao izvesti.

Sam projekt je djelo YouTubera Vot Te Game, a Sauronov toranj je ovim projektom pao u drugi plan. Ako želite pogledati kako je tekla gradnja, prilažemo vam snimku ubrzanog procesa:

Komentari (3)

  • moordrak

    16.03.2021 - 18:05

    Bome, skidam kapu!

  • Demon90

    17.03.2021 - 07:27

    Isto tako su napravili i rollercoaster.

  • SanKa

    17.03.2021 - 09:28

    why?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?