HCL.HR

Vigor je Fallout u Europi, u režiji tvoraca DayZa

Zoran Žalac 12.06.2018.   •   4 komentara


Sjećate se onoga kada je atomska bomba devedesetih godina pala u Europi? E, upravo će taj nemili događaj biti okosnica nove igre zvane Vigor.

Uz malo zakašnjenje najavljena je još jedna igra koju će Microsoftov kamp opisati kao ekskluzivu (iako sigurno neće izaći samo na Xboxu). Radi se o novoj igri tvoraca ARMA serijala, zvanoj Vigor. Igra je to čini naziv dolazi od krivo protumačenog imena našeg glavnog urednika, inače multiplayer naslovu F2P formata i žanra preživljavanja (jer DayZ je uskoro “gotov”, pa svijet može krenuti dalje).

Vigor je smješten u Norveškoj devedesetih godina, usred nuklearnog rata koji hara centralnom Europom. Panika vlada Skandinavijom i bande su uzele pravdu u svoje ruke. Vlada zakon zvan tko je jači taj kvači.

Vigor će se igrati isključivo online sa osam do šesnaest igrača po serveru. Igrači će u standardnoj maniri survival naslova tražiti resurse, graditi skloništa i psovati si kad ista ta skloništa netko sruši ili opljačka. Kako će sve to izgledati, vidjet ćemo ovoga ljeta kada igra stiže na Xbox Game Preview u nedovršenom izdanju.

Komentari (4)

  • HCM2A

    12.06.2018 - 12:40

    Kako se nebi sića te atomske….bia san u wc-u…sav u mukama…kad ono čujem nešto

    • Lord_Sec

      @HCM2A, 12.06.2018 - 12:59

      I ja ora kumpire

  • goldfinger

    12.06.2018 - 15:40

    Pa,i ne izgleda loše,ali me pomalo odbija što je isključivo MP….

  • CroStrider

    12.06.2018 - 18:57

    a dovrsit Dayz??? Obje igre radi Bohemia Interactive. Imaju vjerojatno i vise nego dovoljno zaposlenika za obje ali ipak…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?